keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Pinkkiä verkkoa

Ihana lakka, mutta miten voi pää olla näin tyhjä koristelujen suhteen? Ainoa mitä mieleen tuli oli pinkki väri ja verkkokuvio, joten niillä sitten mentiin. Ranskiksesta ei tullut kauhean siistiä, mikä omalta osaltaan vähän pilasi fiiliksiä näistä kynsistä ja suihkun jälkeen kärjistä oli lakka jo iloisesti vetäytynytkin. Sääli, kyllähän nämä ihan kivat olisi muuten olleet (:
Ihastuin ihan tosissaan näihin Trindin Caring Color -sarjan lakkojen laatuun eikä tämä uusin tulokas ole mikään poikkeus. Todella pigmenttistä, helposti levittyvää ja nopeasti kuivuvaa tavaraa! Lisäksi tämä on sävyltään ehkä yksi näteimpiä tummansinisiä lakkoja joita omistan, on kuitenkin melko kirkas (voiko näin sanoa tummasta lakasta?) :D Todella nätti shimmerväri. Ehdottomasti suosittelen näitä edelleen kaikille! En usko että tulette pettymään.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-Trind, Caring Color, CC135
-Konad, pinkki erikoislakka
-Yves Rocher, 11 (?)
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta m57

Olen lähdössä tässä lähipäivinä reissuun, joten ainakin viikon verran blogiin tulee nyt taukoa (: Ajattelin olla niinkin hurja että lähden yksivärisillä kynsillä! Vaihtelu vaan kummasti virkistää. Siis ihanaa loppuviikkoa teille ja nähdään taas ensi viikolla!

2 kommenttia: