sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Vain vähän feilatut syyskynnet

No nyt meni hieman pieleen :D Tarkoitus oli tehdä sabluunoilla keskelle tähdet ja reunoille töpötellä tummempaa ruskeaa sellaiseen airbrush-tyyliin. No kuten näkyy, ei nyt ihan mennyt putkeen. Unohdin, että sabluunat piti heti kiskoa irti kynsistä eikä suinkaan vasta kymmenen minuutin odottelun jälkeen! Lakka ehti kuivua sabluunaan ja kuviosta jäi vain pieni osa kynnelle. Eipä tuo töpöttelykään ihan niin hienon näköistä ollut kuin olin mielessäni kuvitellut. Ei voi mitään, eihän sitä nyt voi aina voittaa!
Pohjalla minulla oli näissä kynsissä MNY:n metallinhohtoista lakkaa, joka on sävyltään jotain kuparin ja kultaisen väliltä. Näissä MNY:issähän ei mikään ihan paras pigmentti ole, mutta olin kuitenkin ihan positiivisesti yllättynyt tämän kahden kerroksen peittävyydestä. Tämä merkkihän on ilmeisesti lähdössä Suomesta, mutta kaipa näitä voi ehkä vielä jostain bongata, jos alkoi lämmittää sydäntä. Veikkaan kyllä että samanlaisia löytyy muualtakin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-MNY, 461
-Gosh, Chocaholic
-Seche Vite
-sabluunoita (ei kuvassa)

Hohhoijaa, olen ollut koko viikonlopun pahasti kipeänä, mutta josko sitä saisi tänään vähän onnistuneemmat kynnet aikaiseksi :D Toivotaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti