keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kuparipuolukat

Silloin kun pää lyö jälleen kerran ihan tyhjää koristelujen suhteen, on niin helppo lätkäistä vaan tarroja. Ilmeisesti onnistuin kuitenkin tässä manissa ihan nappiin, sillä sain näistä kehuja (: Ja onhan puolukat nyt aika ajankohtaisia, vai mitä?
Verrattuna edelliseen, kupariin menevään MNY:n sävyyn tämä on oikeasti paljon punaisempi ja kuparisempi. Näin vaaleanpunaisen parina oikea herkku! Koostumukseltaan tämäkin on kiiltävän metallinen. En ole tainnut mainita MNY:n lakkojen pitkästä, leveähköstä sudista? Pidän siitä kyllä muuten kovasti, mutta ihmeen vähän lakkaa siihen saa verrattuna sudin pituuteen, välillä pitää dipata uudelleen jotta saa koko kynnelle kerroksen. Muuten kyllä tulee siistiä jälkeä. MNY-lakkojen kuivumisnopeus on myös todella hyvä johtuen lakkojen ohuudesta. Näillä ei paksuja lakkakerroksia oikein edes kunnolla saa aikaan (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Shine
-MNY, 465
-Wet n Wild, Sparked
-Seche Vite
-tarroja


Anoppi toi taas reissultaan tuliaisia (: Tällä kertaa L'orealin Color Riche -sarjan lakkoja, sävyinä ihanan pirteät koralliin menevä shimmeroranssi ja erittäin pigmenttinen pinkki. Kumma kyllä, odotan varsinkin tuon pinkin testausta innolla, se kun vaikutti niin lupaavalta!

Ihanaa loppuviikkoa toivottelee ikävän päänsärkyinen Ine.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti