torstai 5. syyskuuta 2013

Tyylikkäästi raitaa

Näihin kynsiin sain idean lähes heti: raitaa haluan tehdä, väreinä mustaa, valkoista ja kultaista. Kivasti onnistuivat! Mielestäni nämä ehkä kaipaisivat vielä vähän jotain, mutten millään keksi mitä. Täytyy kyllä myöntää, että olen näin päivän jälkeen taas jo vähän kyllästynyt (: Ehkä hieman liian yksinkertaiset minulle.
Nämä Yves Rocherin lakat tuntuvat paranevan! Tämän levittäminen oli jo ihan kelvollista. Ei se mitään huippua ollut pienestä sudista johtuen, mutta yhtään en menettänyt hermojani ja lakkapinnasta tuli siisti. Tämä on kyllä varmaan sinisin sininen pitkään aikaan! Upea, kirkas keskisininen creme. Tykkäisin varmasti, ellen olisi niin lopen kyllästynyt sinisiin kynsiin ylipäätänsä. Sinisiä, punaisia ja pinkkejä lakkoja minulla taitaa olla eniten ja se näkyy sitten siinä, että värit alkavat olla vähän plääh. Pitäisi ehkä pitää niistä vähän taukoa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Sally Hansen, Diamond Strength
-Yves Rocher, Bleu Chic
-Flormar, 313
-Golden Rose, Nail Art, 101
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Seche Vite

461, 465, 757, 753, 445, CC135, Soft Chinchilla, Sorrento ja Mad as a Hatter

Tulipahan pikkuisen taas ostosteltua. Palasin Carlsonille hakemaan Trindin lakkoja ja löysinkin vielä yhden sävyn, jota en viimeksi ottanut mukaan. Lisäksi tassuihin tarttui MNY:n lakkoja euron kappale (MNY ilmeisesti poistuu Suomesta, siksi alet), sekä L'orealin mutalakka ja Mavalan kirkkaankeltainen shimmer kahdella eurolla kappale. Ihania syksyisiä värejä! Lisäksi tänään kirpparilla tuli vastaan oikea löytö, O.P.I:n glitterihanuus Mad as a Hatter neljällä eurolla, lähes täysi. Jee! En yleensä maksa lakoista noin paljoa, mutta kyllä tämä oli niin hyvä löytö että oli pakko.

Aurinkoista loppuviikkoa teille lukijoille! (:

4 kommenttia: