keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Hiirenharmaata pilkuilla ja ruseteilla

Tämänpäiväinen lakka on KoneHelsingin Black Dot kokoelman KB01. Kyseisessä kokoelmassa kaikissa lakoissa on noita mustia heksahippuja ja väreinä hempeitä pastelleja. Minusta tämäntyyppiset lakat ovat tosi kivoja, joten himoitsin näitä jo kokoelman saapuessa Tokmanneille, mutta valitettavasti jäin silloin hypestä pihalle. Näin jälkikäteen olen näitä sitten haalinut! Sävyltään tämä ykkönen on harmaa, mutta eihän tässä väripigmenttiä tai peittävyyttä kummoisesti ole. Lopputulos on sitten jälleen semmoinen haaleahko glittersandwich. Piristin sävyä vielä pinkeillä fimoruseteilla, toimii (:

-aluslakkana Lumene Natural Code Base & Top Coat
-KoneHelsinki KB01 - kaksi kerrosta
-fimoja, jotka kiinnitetty kirkkaalla lakalla
-Seche Vite Dry Fast Top Coat

Hauskaa illanjatkoa (:

6 kommenttia:

 1. Ooh! Kerrankin lakkaus, johon fimot oikeasti sopivat! Tosi nätit kynnet!<3 :) Ja muutenkin ihana blogi, liiyin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tosi ihana kuulla (: Tervetuloa vaan ja toivottavasti viihdyt!

   Poista
 2. Mä niin rakastan näitä Flormarin Black Doteja. Onneksi olen onnistunut haalimaan ne lähes kaikki (jokusen pariinkin kertaan, kun ei aina muista mikä väri puuttuu :)). Musta glitteri on vaan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh nää on tosiaan niin hauskoja! Mulla on neljä kappaletta tällä hetkellä enkä kyllä edes tiedä että kuuluko sarjaan enempää sävyjä :D Mut tosi on, että hyvältä näyttää!

   Poista
 3. Nuo rusetit passaa kyllä tosi hyvin tohon! Mulla on kolme näitä Black Doteja, sininen, pinkki ja minttu. Nameja lakkoja kyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Mullakin on just nuo samat vielä tän harmaan lisäksi. Tykkään (:

   Poista