torstai 6. marraskuuta 2014

Kuninkaalliset punaiset matot

Tämänpäiväinen lakka on vähän harvinaisempaa merkkiä, nimittäin Snowcrystalin Royal Blue. Snowcrystalia ei ihan kauheasti ole blogeissa näkynyt enkä itsekkään merkistä sen enempää tiedä, kuin että näitä myydään (tai myytiin? en ole muuten kiinnittänyt huomiota nykytarjontaan) ainakin Kickseissä. Sieltä olen alelaarista todennäköisesti tämänkin yksilön joskus kaivanut. Aika yksinkertainen tummansininen, lilaan menevä creme, eli eipä mitään ihmeellistä. Minusta tuntuu, että kokoelmista löytyy tämmöisiä samanlaisia vähän enemmänkin :D Täytyisi varmaan viimeistään tuhannennen lakkapullon kohdalla ottaa projektiksi etsiä kokoelmastani dupet ja hankkiutua niistä sitten eroon, hmmhmm.Yritin piristää lakkausta laittamalla etusormeen glitterlakkaa, mutta se jäi vähän haaleaksi, pöh. Tekaisin sitten kynsiin tuommoiset punaiset matot ja viimeistelin mikrohelmillä. En kauheasti lämmennyt näille, vaikka ihan hyvin onnistuivatkin. Ei vaan tuntunut omilta.-aluslakkana Lumene Natural Code Base & Top Coat
-Snowcrystal Royal Blue - kaksi kerrosta
-etusormissa Orly Macabre Masquarade - kaksi kerrosta
-koristelut Wild & Mildin Love Explosion -lakalla sekä kirkkaalla lakalla kiinnitetyillä mikrohelmillä
-Seche Vite Dry Fast Top Coat

Oikein kivaa torstai-illan jatkoa teille kaikille! (:

5 kommenttia:

 1. Oikeastaan aika hienot nää! Tuo creme on jotenki ihanan sininen.
  BTW: Montako lakkaa sulla on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Mä en vaan oikein lämmenny näille. Mulla on laskujen mukaan tällä hetkellä 969 lakkaa :D

   Poista
 2. Oi kun ihanat nämä!<3 Mun mielestä olis toiminu paremmin tuo punainen matto -koristelu ilman tuota etusormen glitteriä, mutta muuten ovat todella upeat! Jotenkin vaan häiritsee kun etusormen pohja vaaleampi kuin muissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä olen ihan samaa mieltä! Tuo jäi liian haaleaksi ja sen takia vähän rumaksi. Voi olla että just siitä syystä ei nappaa yhtään nämä kynnet :D Ois pitänyt laittaa ihan vaan tuon Royal Bluen päälle joku glitteri niin ois ollut parempi. Mutta kiitos joka tapauksessa! (:

   Poista