lauantai 8. marraskuuta 2014

Pettymysglitteri

Yhyy ja byääh, mikä surku! Ostin kesällä tämmöisen supersöötissä pullossa olevan H&M:n glitterlakan nimeltä Green Bluish (voi apua mikä nimi taas kerran) ja olin oikein innoissani, kun se näytti niin kivalta. Mutta joo, arvatkaapa miltä tämä näyttää kynsiltä? Ihan oikein, ei juuri miltään. Kyllähän tässä vähän tuollaista turkoosia hippusta on, mutta esimerkiksi hopeisia heksaglittereitä ei kynnelle montaa kappaletta saa ja muutenkin tämän olemus on vähän vaisu. Höh. Nooh, tämmöisille glittereille on yleensä käyttöä jonkun muun koristeluidean pohjana, sillä antavat vähän blingiä ja särmää mutteivät vie huomiota. Olisin kyllä silti mielummin ottanut ihanan turkoosin glitterunelman...
-aluslakkana Lumene Natural Code Base & Top Coat
-models own Grace Green - kaksi kerrosta
-H&M Green Bluish - yksi kerros
-Seche Vite Dry Fast Top Coat

Oikein muikeaa lauantai-illan jatkoa (:

4 kommenttia:

 1. Voih, harmi että oli pettymys :( Tällä sais kyllä varmaan ihan kivan glitterliukuvärin jos vetäisi useamman kerran, kun tässä ei ole liikaa isoja hexoja mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatat kyllä olla oikeassa, mutta toisaalta tässä on ehkä noita glittereitä vähän turhan harvakseen siihen. Täytyypä joskus kokeilla miten tämä kerrostuu (:

   Poista
 2. Samaa mieltä, että pullossa varsinainen herkku mutta kynsillä todella aneeminen tapaus.. :( Harmitti kun menin tän ostaa, vaikken yleensä H&M:n lakkoihin sorru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ): Kunnon ansa. Yleensä H&M:n glitterit on olleet ihan kivoja mutta tää oli kyllä ihan syvältä.

   Poista