torstai 13. marraskuuta 2014

Syyspinkkiä ja kultaglitteriä

Vuorossa tänään on yksi bloggaajien suosikkimerkki muutaman vuoden takaa, Yes Love ja lakka numero 7, kultaglitteri. Muistan, että näitä Yes Loven glitterlakkoja oli ihan joka toisella kynsiharrastajalla pari kolme vuotta sitten, kun kirppikseltä halvalla sai :D Ja onhan nämä nättejä edelleen, mutta haisee kyllä kauheilta... Tämä on minusta kuitenkin aika näyttävä kultaglitteriksi, kirkkaan sävyinen ja sisältää paljon pieniä sekä hieman isojakin glitterhippuja. Päätin heti parittaa tämän vaaleanpunaisen kanssa, mutta syksyisellä viballa kuitenkin, eli murrettua sävyä pohjalle. Näistä tuli kyllä oikeastaan aikas kivat!
-aluslakkana Lumene Natural Code Base & Top Coat
-Depend 302 - kaksi kerrosta
-Yes Love 7 - yksi kerros
-neliönmuotoisia askartelustrasseja, jotka painettu märkään lakkaan
-Seche Vite Dry Fast Top Coat

Ihanaa illanjatkoa! (:

12 kommenttia:

 1. Nää on ihanat... <3 Tuo vaaleanpunaisen sävy on niin nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ^^ Tää on kyllä ihana syysvaaleanpunainen, ei liian barbie tänne synkkyyteen :D

   Poista
 2. Onpas ihanan sävyinen tuo vaaleanpunertava lakka! Ei missään nimessä liian pinkki, juuri sellainen syksyinen vanha roosa. Kelpaisi mullekin :) Mun kynsillä on vilkkunut viime aikoina paljon punaisen, luumun ja ruskean sävyjä. Tänä syksynä ne on noussut suosikeiksi. Jotain muutakin voisi kokeilla välillä ;)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tää on kyllä just täydellinen näin syksyllä, jos haluaa juuri vähän rakoa noihin perinteisiin luumuihin ja ruskeisiin syyslakkoihin ;) Söötin tyttömäinen, mutta kuitenkin silleen syksyisellä tavalla!

   Poista
 3. Siis juuri kun postaukseeni kirjoitin näistä Yes Loveista ja kyselin mielipiteiden perään, löydän juttua niistä joka toisen kynsiblogin uusimmasta postauksesta :D Mutta nätit on kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Kivoja lakkoja, mutta törkeä haju! Itse en vaan jaksa jotenkin enää innostua, vaikka lähikirppiksellä näitä vielä myydäänkin. Onkohan nää sitten tekemässä comebackia? :D Ja kiitos!

   Poista
  2. Hmm, mun yksilö ei mielestäni haise mitenkään erityiselle, mutta muuten oli uskomattoman toimiva. Ja voi olla että ovatkin, kerta näihin nyt niin kovasti törmäilen. Tai sitten kiinnitän vain enemmän huomiota kuin yleensä :D

   Poista
  3. Aijaa, liekköhän ovat sitten muokanneet koostumusta? :D Mä kun en yleensä haista enää kynsilakkojen hajua mutta noiden kyllä. Mä en muista olenko nähnyt Yes Lovesta puhuttavan millon viimeksi, mutta jospa niitä saataisiin blogeihin taas lisää!

   Poista