tiistai 18. marraskuuta 2014

Huurteiset marjat

Väsyttää ihan törkeästi, joten sanon vaan, että lakka on Maybellinen Cranberry Glow, joka on aikas nätin hohtava syksyinen marjasävy. Vaikka juhlakausi onkin jo käsillä, kai sitä vielä ehtii syksyiset kynnet tehdä? Töpöttelin näihin tummanvihreää lakkaa, leimasin marjakuvion valkoisella ja päälyslakkana käytin pimeässähohtavaa, että ne marjat oikein kunnolla erottuisivat. Näistä tuli minusta aika hienot (:

-aluslakkana Lumene Natural Code Base & Top Coat
-Maybelline Cranberry Glow - kaksi kerrosta
-Tiia Vanhatapio by Seppälä Moss töpöteltynä kynsille
-leimat tehty Konadin valkoisella erikoislakalla ja laatalla m55
-China Glaze Ghoulish Glow

Katsokaas mitä kaunokaisia tänään tuli postissa! Essencen Good Girl Bad Girl -kokoelman lakathan ne siinä (: Värit eivät ole kummoisia, jos olisivat olleet peruscremejä niin olisivat jääneet ostamatta, mutta näissä on mielenkiintoisia jujuja ja tekstuureja! Huomatkaa, miten noiden toppereiden pullot ovat peruslakkoja isompia. Ostin lisäksi myös testiin Essencen perusaluslakkaa loppuvan Lumene NC:n tilalle, toivottavasti on hyvä.


Ihanaa iltaa, meikä sammuu ihan justiinsa.

2 kommenttia:

  1. Oi, nätit kynnet! :)<3 Mistä muuten tilasit nuo Essencet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! (: Essencet on tilattu Kosmetik4less-verkkokaupasta. Lafka on saksalainen, mutta englanninkielinen sivusto löytyy ja toimittavat Suomeen. kosmetik4less.de on osoite (:

      Poista