torstai 19. maaliskuuta 2015

Keväisiä hiekkalakkoja vol. 2

Heips! Näytän teille tänään jälleen muutamia ihania keväisiä hiekkalakkasia! :) Sanoimpa viimeksi jo, että näitä hiekka/sokerilakkoja kyllä vielä riittää esiteltäväksi... Ekana supersöötti pastellisävy Rimmelin Sweetie Crush -kokoelmasta, Fizzy Applelicious. Väri tosin oli paaaljon vaisumpi kynsillä kuin pullossa.




Seuraava lakka on todellinen kaunotar, Isadoran Ocean Crush. Sininen lakka, joka hohtaa eri kulmissa turkoosina ja kultana <3 Ihan ehdoton lempparini Isadoran Sugar Crush -lakoista.




Ja viimeisenä Barry M:n Princess, joka on todella tyttömäinen yhdistelmä vaaleanpunaista, kullanhohtoa sekä hopeisia glittereitä. Tästä ei bling bling parane! Yritin leimata vähän päälle, mutta noh joo... Väri hukkui taas moniulotteiseen pintaan. Vaan mitäs tuosta, upea on! Leimat tehty Konadin pinkillä erikoislakalla ja laatalla m61.





Oikein ihanaa loppuiltaa :)

4 kommenttia:

  1. Oho, Princess yllättää positiivisesti - en ollut siitä kuullutkaan. Mutta siltikin lempparini näistä on Ocean Crush..<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ollut minäkään kauhean tutustunut tuohon Barry M:n ennen viime vuotta, mutta ihana lakka on! :D Mä en oikein osaa päättää omaa lempparia, OC on ihana mutta niin on kyllä Princesskin...

      Poista