tiistai 29. tammikuuta 2013

Blingetibling

Milkasuklaan väriselle pohjalle jouluiset strassit! Halusin tälle lilalle kaveriksi vihreää ja punaista, mutta en ole ihan varma näyttääkö tämä nyt loppuen lopuksi niin hyvältä. Ajattelin tehdä myös keskisormen tyyliset koristelut kaikkiin kynsiin, mutta totesin ettei ole tarpeeksi strasseja. Koskaan ei ole tarpeeksi strasseja... Miten paljon niitä oikein pitäisi hankkia? :DPohjalla valkoista lakkaa jonka päällä lilaa neonlakkaa, koristeena strasseja.

KoneHelsinki N009

Laitoin tämän alle varmuuden vuoksi valkoisen pohjalakan, sillä muutkaan Flormarin Neon-sarjan lakat eivät ole olleet peittävää sorttia. Noh, tämä taisikin sitten kuitenkin olla creme... :D Ainakin siltä levitysvaiheessa vaikutti ja valkoinen pohja oli siis vähän turha. Väristä tuli ihan heti mieleen herkullinen Milkasuklaa ja kuivumisaikakin oli luokkaa super. Oikein kiva lakka minusta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Nivea, Calcium power gloss, 90 Star Gloss
-KoneHelsinki, Super neon colors, N009
-Depend, 182 All-round polish (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

Purple Reign ja Royal Blue

Pari löytöä sittarista. Olen näitä kuolannut ja alekorissa kytännyt jo viikkokaupalla, mutta viiden euron hintaan en kyllä suostunut ostamaan. Eilen nämä maksoivat vielä 5e, tänään 2e! :D Näitä ei ollutkaan kun ihan muutama, joten sinänsä hyvä tuuri minulla. Duochromet olivat muodissa vähän ennen joulua, onneksi jaksoin odottaa. Ihania nämä <3

4 kommenttia: