torstai 3. tammikuuta 2013

Rock Rock

Hong Kongista tuli tilattua kaiken muun lisäksi pikkuisia niittejä, joita olen jo joissakin blogeissa ihastellut. Päätin repäistä sitten kunnolla ja tehdä ihan täysniitatut kynnet. Näistä tuli ihan huiput! Sääli että noita niittejä ei ihan hirveästi tullut hankittua, niitä meni nimittäin aikamoinen kasa tähän maniin. Peukalosta noita on jo muutama irronnut, muualta ei yhtään. Jostain syystä ei edes haittaa, sillä taisin vähän yliannostella niittejä siihen :DPohjalla punaista jellylakkaa, koristeena kultaisia niittejä.

Golden Rose 29 - nro 530

Vasta vähän aikaa sitten mainitsin miten punaiset cremet ovat lähes olemattomissa ja näimpä on tässäkin lakassa asian laita. Rich Colorin punainen on nimittäin myös jelly (: Tosi peittävä, mutta jelly kuitenkin. Näyttää pullossa melko tummalta, mutta on kynsillä aika peruspunainen. Kuivui ihan supernopeasti, iskin kynteni johonkin suht pian kerroksen laittamisen jälkeen ja olin jo ihan varma että vekki tuli, mutta ei mitään! Olin suorastaan hämmästynyt ja positiivisesti yllättynyt, ei ole montaa lakkaa joka on tuohon pystynyt.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Golden Rose, Rich Color, 29
-Depend, 182 All-round polish
-Seche Vite
-niittejä
-strassikynä

Jotenkin tänään on pää vähän pöllyssä ja kirjoittaminenkaan ei oikein tunnu sujuvan, joten lopetan postauksen pikaisesti toivottamalla oikein leppoisaa torstai-iltaa kaikille (:

14 kommenttia: