maanantai 31. joulukuuta 2012

Uudenvuodenaatto 2012

Taisin vähän puhua etuajassa kun sanoin etten ole uhrannut uudenvuodenkynsiin paljoakaan vaivaa. Kyllä näissä nimittäin vähän aikaa meni! Joulukuun LivBoxissa tuli siis mukana näitä Sally Hansenin Salon Effects -koko kynnen tarroja ja koska nämä ainakin näin opiskelijalle tuntuvat melko arvokkailta (kaupoissa n. 12e /paketti), säästin näitä erikoispäivälle (: Olen ennen kokeillut vain Wild & Mildin koko kynnen tarroja ja niihin verrattuina nämä tuntuivat kyllä laadukkaammilta ja helpommilta muotoilla. Tarra itsessään ei ollut kova vaan pehmeä, kalvomainen ja näin ollen se oli helppo asetella ja venytellä sopivaksi. Aluslakkaa tai päälyslakkaakaan näihin ei ilmeisesti tarvitse. Kynsiin on jäänyt muutama pikkuvirhe ihan vain kömpelyydestäni johtuen, mutta muuten olen näihin erittäin tyytyväinen!Näine kuvine toivotan kaikille lukijoilleni Oikein Onnellista Uuttavuotta 2013!  (:

12 kommenttia:

 1. minullekin tuli joulukuun livboxissa noita kokokynnentarroja mutta erilaisella kuviolla :O mielestäni tuo kuvio minkä sä sait on paljon kivempi kuin se minkä mä sain :) hyvin nuo onnistuivat ja hyvää uutta vuotta sinulle ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh (: Kiitos. Itsekkin katselin vähän mitä kuvioita muut ovat saaneet ja totesin että nämä minun on kyllä kivoimmat :D Tykkään!

   Poista
 2. Rauhallista vuodenvaihdetta ja onnellista uutta vuotta! =)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kauniit!

  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Mä tykkään kovasti tuosta kuviosta :) Itse oon harkinnut noiden ostamista, mutta en ole onnistunut kokokynnen siirtokuvissakaan, niin en ole uskaltanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Tämä on tosiaan harjoittelulaji. Ei opi jos ei vaan ota ja rupea hommiin, mutta ehkä taitoja kannattaa hioa vähän halvemmilla tarroilla :D Itsekkin kyllä tykkään!

   Poista
 5. Hyvää uutta vuotta Inelle :) Kannattaa laittaa noihin muuten päällyslakkaa lopuksi, vaikka ohjeessa ei niin luekaan. Lisää kestävyyttä etenkin kärjissä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaunis (: Epäilin vähän samaa että kannattaa varmaan joka tapauksessa laittaa. Kärjet ovat tosiaan vähän lähteneet kulumaan heti ekana iltana >:

  VastaaPoista
 7. Moi, ja hyvää uutta vuotta sinnekkin! Luettiin koko blogisi kerralla, oot kirjotellu aika ahkerasti. Mietitittii vaa että fimot saattais näyttää kivemmilta jos ne ois ohuempia ; ) Mutta muuten ihan kivoja... Ja sitten että voitko laittaa ihan kaikista lakoistasi yhteiskuvan, siis vain yhden. Se olis kivaa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän kyllä kovasti olla ahkera kirjoittelussa, kivempihan se on lukijoille että on jotain luettavaa :D Mutta melko suuren urakan olette kyllä tehneet jos koko roskan kerralla luitte! Fimoista yritän ainakin kovasti tehdä niin ohuita kuin osaan, mutta jostain kumman syystä niistä tulee aina tosi isoja... Täytyy yrittää kiinnittää enemmän huomiota (: Ja laitan tuon kuvaehdotuksen ehdottomasti korvan taakse, hauska idea!

   Poista