maanantai 3. joulukuuta 2012

Hyvin aloitettu joulukausi...not

Joo ei mennyt nyt taas kaikki ihan putkeen Inen lakkalandiassa :D Itse asiassa voi melkein sanoa ettei oikein mikään mennyt. Lakan väri järkytti minut niin pahasti, että alkuperäinen kynsisuunnitelma vesittyi täysin ja vaihtui perustylsään ranskis tarroilla -tyyppiseen toteutukseen. Edellisessä punaisessa lakassa oli todellakin niin paljon pigmenttiä, että sitä löytyy lakkojen poiston jäljiltä sormista vieläkin. Erityisesti kaikki kolot ja kuivat kohdat on niille oikein otollista pesiytymisaluetta... Sitä punaväriä oli lisäksi vielä korjauskynässäkin, joten sitäkin kautta sitä levisi sitten pitkin sormia. Pöh! Kerrankos sitä huono kynsipäivä näin joulun alla sattuu.Pohjalla "nudea" cremelakkaa, koristeena ranskiskärjet ja tarrat.

Nude Cat - nro 521

Edellisessä lauseessa nude on lainausmerkeissä siksi, että tämä yrittää olla nude ja ainakin näin supervaalean suomineidon ihoon verrattuna epäonnistuu täysin. Lakka on pullossa paljon luonnollisemman väristä, mutta muuttuu kynsillä ihan persikkaiseksi? Olin todellakin järkyttynyt, eihän persikkalakasta nyt nudekynsiä saa. (Voi verrata tuohon kiekolla vasemmassa reunassa näkyvään lakkaan joka on enemmän nude minulle) Tämä ei tykännyt oikein levittyäkkään, mutta kuivui nopeasti ja kiilto oli ilman päälyslakkaakin tasoa timangi. Jos tästä ottaa kaikki nudeodotukset pois, kaipa ihan kelpo lakka jää jäljelle. Kai.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Wild&Mild, 021 Nude Cat
-Wild and Crazy, Ticklish Toes
-Naturel, Red
-Seche Vite
-tarroja

Tästä sitten kohti parempia kynsiä...

6 kommenttia:

 1. oho, pullossa tosiaan näyttää paaaljon vaaleammalta kun sitten kynnellä ;o

  mutta söpöt noi tarrat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee! Ja on ihan eri sävyistäkin o: Ihme hommaa. Ja tarrat on kyllä tosiaan söpöt! :D

   Poista
 2. Inen lakkalandia :--DD

  Olisi muuten tosi hyvä nimi sun blogille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Voikun olisin keksinyt tuon silloin kun blogia perustin!

   Poista
 3. Punainen ja Sininen on kyllä petolliset värit! nimimerkillä tänään poistin siniset lakat:D ja väriä kyllä löytyy ihan kaikkialta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :D Ja mitä tummempi sininen, sitä enemmän sotkua!

   Poista