sunnuntai 30. joulukuuta 2012

3D-rusetit

Tilasin tosiaan Ebaysta melko paljon erilaisia 3D-koristeita ja nyt ensimmäistä kosketusta niihin. Muuten kynnet pidin tosi yksinkertaisina, ihan vapaalla kädellä tuollaisia karkkiviivoja. Ei nyt mitenkään siistejä mutta huonomminkin olisi voinut mennä :D Nämä rusetit on kyllä niiiin söpöjä! Suurinta osaa varmaan kuitenkin kiinnostaa, miten näiden kanssa eletään. Voin vain sanoa että kärsimättömille nämä eivät ole, tarttuvat kyllä melko iloisesti joka paikkaan ja irtoavat helposti (olen kiinnittänyt molempien käsien rusetit jo kerran uudestaan ja tätä kirjoitettaessa oikeasta kädestä se on taas irronnut...) mutta kestivät sentään nukkumista!Pohjalla turkoosia cremelakkaa, koristeena raitoja ja 3D-rusetteja.

Golden Rose 19 - nro 525

Tämä yksilö on sitten todella kiva perusturkoosi. Alan viimeinkin päästä vähän jyvälle näistä lakoista, joten sotkua tuli varovaisella sutityöskentelyllä paljon vähemmän kuin edellisellä kerralla. Laatunsa puolesta suosittelisin näitä lakkoja kyllä todella!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Golden Rose, Rich Color, 19
-Wet n Wild, Wild Shine, Sunny Side Up
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-3D-rusetteja

Uudenvuoden aatto olisi sitten huomenna. Itse en ole yhtään lämmennyt millekkään menneen vuoden kynsimuisteluille, joten semmoista ei ole täällä luvassa.  Muutenkin teen uudenvuodenkynnet kyllä helpoimman kautta... :D Huomenna näette että miten!

8 kommenttia:

 1. Hienot kynnet, pitäis varmaan itsekin ostaa noita Golden Rose-lakkoja kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: Suosittelen! Et tule pettymään.

   Poista
 2. Hienot kynnet, tosin itse en kestäisi noin 3d koristeita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Itselläkin välillä menee hermot... :D

   Poista