lauantai 8. joulukuuta 2012

Talven ihmemaa

Tikkuglittereillä luotu Winter Wonderland! Testasin näitä tikkuhileitä nyt ensimmäistä kertaa ja kehitin heti viha-rakkaussuhteen: ihan supernätit, pörröisen näköiset ja näyttävät mutta jäävät kaikkeen kiinni, raapivat ikävästi ja näitä löytyy nyt jopa ruuasta... Mutta näistä valkoisista saa kyllä erinomaisen talvitunnelman! Pitäisi varmaan kokeilla ihan tuonne pidemmälle kynteen, josko ainakin raapiminen vähenisi. Mielestäni tuli kyllä onnistuneet jouluiset kynnet (:Pohjalla punaista helmiäislakkaa ja glitterlakkaa, koristeina ranskiskärjet tikkuhileillä, tarroja sekä nimettömissä helmenpuolikkaita.

Elegant Lady - nro 527

Tämä lakka on myös vähän hämäävä: näyttää pullossa vaaleanpunaiselta, mutta onkin kynnellä vaalea punainen :D Tämä menee kyllä niin geneeriseksi helmiäislakaksi, ettei mitään erikoista sanottavaa oikein ole. Olin tänään kuitenkin hurja ja laitoin kynsille vain yhden kerroksen kun kerran sain nätisti asettumaan. Ehkä se kertoo jo jotain.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Wild&Mild, 025 Elegant Lady
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-Yves Rocher, Frenc Manicure, Le Blanc
-Depend, 182 All-round polish (helmenpuolikkaiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-tarroja
-helmenpuolikkaita
-strassikynä
-tikkuhileitä


Lopuksi vielä kuva viimeaikaisista kynsilakkaostoksista (: Natural Coden Retro Petrol on Anttilan alelaarista ja molemmat H&M:n lakat ostin tänään ko. kaupasta euron kappale, muut ovatkin sitten kirpparilta. Kyllä on kynsibloggarilla taas kivaa!

2 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet!

  Kyllä nuo H&M:n lakat tekevät vaikeaksi tämän ostolakon kynsilakkojen suhteen.. Ai että olisi sieltä ihana kotiuttaa varsinkin noita euron lakkoja sekä kaikkia ihania glittereitä.. Onneksi jouluun ei ole enää pitkä aika ja sen jälkeen läden alennusmyynteihin ostelemaan kynsilakkojen niin että oksat pois! Harmi vain, että Kicks lopetti täältä Joensuusta, missä oli aina niin mahtavat alet. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Hahah, en kyllä haluaisi olla näin joulun alla ja varsinkaan joulun jälkeen ostolakossa. Niin paljon houkutuksia! :D Minäkin suren Kicksiä, varsinkin joulun jälkeen oli alessa niin paljon kaikkea kivaa... ): Olen nyt niin katkera koko kaupalle!

   Poista