perjantai 14. joulukuuta 2012

Täydelliset puolikuuni

Huh tätä koulukiireen määrää! Sain vasta nyt tässä yhden aikoihin palautettua vihoviimeisen raportin ja viimeinkin odotettu joululoma on alkanut <3 Nämä kynnetkin tein hyvin myöhään eilen illalla, joten bloggaaminen jäi tälle päivälle. Ai miten onnellinen ja tyytyväinen olen näihin kynsiin! Katsokaa nyt miten ihanat, kerrankin tuli onnistuttua kunnolla (: Puolikuut olivat vielä vähän aikaa sitten hyvin suosittuja blogeissa, mutta nyt jo vähän unohtuneet. Itsehän olen tehnyt vain yhden cracklelakkapuolikuun, joten oli jo aikakin tehdä ihan kunnolliset! En oikein tykkää käyttää ranskistarroja kun tuntuu että ne kiskovat lakat tein sitten mitä tahansa, ja niin kävi vähän nytkin. Onneksi kaikki pikkuviat jäivät glitterin alle piiloon! Kyllä on sitten kivat.Pohjalla tummansinistä lakkaa, päällä ranskistarrojen avulla valkoisella lakalla tehty puolikuumanikyyri. Koristeena irtoglitteriä ja tähtistrasseja.

Wedding Day - nro 526

Ehkä suurin vika näissä kynsissä on se, että tämä valkoinen lakka ei ollutkaan peittävä ): Luulin että tämä olisi semmoinen cremetyyppinen jossa on shimmeriä seassa, mutta tämä olikin semmoinen vähän lumen näköinen! Ihankuin ei-sulaneita lumihiutaleita maidossa :D Sininen jäi siksi vähän kuultamaan läpi, mutta minkäs teet. Eihän minun virhearvioni lakan vika ole. En tiedä sitten mimmoinen tämä paljaalla kynnellä olisi, melko läpikuultava varmasti.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-miners, Blue Monday
-Wild&Mild, 046 Wedding Day
-Depend, 182 All-round polish
-Seche Vite
-ranskistarroja
-irtoglitteriä
-strasseja
-strassikynä

Oi onnea kun on loma (: Lomareissukin häämöttää viikonlopun jälkeen, joten mikäs sen kivempaa. Mahtavaa lomaa myös kaikille muille huomenna lomansa aloitteleville!

4 kommenttia:

 1. Tuo kultainen irtiglitter puolikuiden ääriviivoissa kyllä kruunaa kokonaisuuden :) Vieläkin aika usein teen puolikuumanin, mutta jotenkin enää ei ehdi tekemään läheskään kaikista kynsistä postauksia. Henkii niin mukavasti menneitä aikoja (kait lähinnä 40-lukua), että on siksi mieluinen lakkausmalli. Kannattaa muuten heti tuoreen lakkauksen alta ottaa tarra pois, niin ei sitä päälletulevaa lakkaa repeydy tarran mukana. Ja alla olevan lakan pitää tietty olla täydellisen kuivaa. Mie käytän kirjakaupoista saatavia "reikiä", niillä saa mukavan siron kaaren, ranskistarroilla tuntuy tulevan ainakin pienempiin kynsiin ihan liian loiva kaari.

  Miekin oon jo "epävirallisesti" aloittanut joululoman koulutöistä, tosin meillä on niin mukavat maikat, että saa koko joululomankin vääntää projektitöitä sun muita mukavia :s Tosin no, ajattelin kyllä olla viikon tekemättä yhtikäs mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! (: Vinkit otettu ilolla vastaan. Tuossa kuivumisessa taisin ainakin möhliä, pohjalakka ei ollut ihan täysin kuivaa ja annoin päälimmäisenkin lakan vähän kuivahtaa ennenkuin repäisin tarrat. Itse en nyt niin tiedä lämpenenkö ihan hirveästi tälle puolikuulle, on kyllä nätti ja soma muttei tunnu mitenkään ihmeelliseltä. Ehken sitten vaan ymmärrä klassikoita!

   Yök, projektihommaa (: Meillä ole mitään muuta ollutkaan koko syksynä. Pitää sitä nyt ihmisellä vähän lomaakin olla ettei ihan pää hajoa, ota lunkisti vaan! Kyllä sen pitkän syksyn jälkeen ansaitsee.

   Poista