maanantai 10. joulukuuta 2012

Neonoranssia joulua!

Ei ole muuten ihan helppoa yhdistää neonoranssia joulu- taikka talvitunnelmaan, mutta jotenkin tunnen onnistuneeni :D Toteutus on vähän niin ja näin, huolellisemmalla jäljellä nämä olisi varmaan onnistuneet nätimmin. En voi silti sanoa ettenkö olisi edes vähän tyytyväinen!Pohjalla valkoista lakkaa ja päällä neonlakka, koristeena dotting toolilla ja nail art -lakalla tehtyjä "köynnöksiä". Nimettömissä kultaglitterlakkaa.

Summer Mood - nro 523

Punaoranssiin menevä neonlakka on kyllä ihan kiva piriste talvella. Meidän kirkkaansinisten jouluvalojen alla näyttää ihan UV-hohtavalta :D Ei nyt varsinaisesti mikään joululakka, pikemminkin kesään kuuluva. Peittävähän tämä ei ole ja vaatii kirkkauteen valkoisen lakan alle, mutta muuten oikein hyvää Wild&Mild-laatua.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Sabrinan Salat, kultainen kynsilakka
-Nivea, Calcium power gloss, 90 Star Gloss
-Wild&Mild, 035 Summer Mood
-Wild and Crazy, Montana
-Kiss, Nail Art, Pearl Gold
-Seche Vite
-dotting tool

Joulunodotus jatkukoon (: Ihanaa alkuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet :) tosin sinulla tuo lakka näyttää aika erilaiselta kuin minulla tässä postauksessa: http://emmminn.blogspot.fi/2012/11/pirteata-syksya-vaan.html :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niimpä kyllä näyttää o: Mulla on punaoranssisempi. Liekkö johtuu valaistuksesta? Omat kuvat on ainakin otettu salamalla (:

   Poista
  2. Miulla on otettu ilman salaa nuo kuvat, että siitä varmasti johtuu :)

   Poista