maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää joulua!

Joululomareissun -kiireiden ja -väsymyksen takia tuli tehtyä pienoinen katoamistemppu :D Mutta elossa ollaan! Ajattelin nyt sentään näin aattona tervehtiä uskollisia lukijoita, joita jostain kumman syystä tulee aina lisää kun en kirjoita mitään viikkoon... Kynsillä on tällä hetkellä vakiojoululakkani, China Glazen Twinkle Lights, enkä viitsinyt pelkästä yksivärisestä lakkauksesta kuviakaan ottaa.

Meillä vietetään joulua tyhjässä opiskelijatalossa miehen kanssa ihan kaksistaan, kuusi ja lahjat meillä on mutta jouluateria käydään syömässä paikallisella ABC:llä, meistä kun ei kumpikaan kinkusta välitä :D Joulusaunankin ovat opiskelija-asuntoyhtiön puolesta meille järjestäneet, joten ei jäädä siitäkään paitsi. Suklaata on myös runsaasti! Ihan mukava joulu meille tästä on tulossa (:

Näine puheine toivotan kaikille ihanille lukijoilleni Erittäin Hyvää Joulua 2012! Jatketaan kynsihommissa taas joulutauon jälkeen (:

Mitäs lukijoideni jouluun kuuluu? Miten on mennyt tähän asti ja mitä on vielä odotettavissa päivän aikana? Joulutunnelmaa kohottavat kertomukset ehdottomasti tervetulleita! :D

4 kommenttia:

 1. Itse tässä luen blogeja sillä aikaa kun nälissäni odotan jouluruoan valmistumista... Tuskaa, vielä puoli tuntia pitää odottaa! Mutta sitten pääsee nauttimaan ihanasta savustetusta kirjolohesta ja oooh kaikkea, ei nyt pitää kyllä lopettaa ruoasta puhuminen kun ei muuten malta odottaa puolta tuntia... Hyvää joulua!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih :D Mä olen syönyt itseni niin täyteen suklaata että ei taida tulla nälkä ihan vähään aikaan... Hyvää joulua myös sinulle! (:

   Poista
 2. ei erikoista puolison kanssa kahdestaan koht alan laittaan ruokaa =)
  hyvää joulua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa oikein mukavalta, samoin täällä! (: Hyvää joulua sinnekkin!

   Poista