lauantai 1. joulukuuta 2012

Kohti joulua

Vaikka teinkin nämä kynnet vielä marraskuun puolella, tässä on jo ensimmäiset joulutyyliset kynnet! Koska olen niin henkeen ja vereen jouluihminen, aion käyttää koko joulukuun jouluisiin lakkauksiin (: Varustautukaa siis! Olin ensin sitä mieltä etten oikein tykkää näistä, mutta tässä pitempään katsellessa alkavat vaikuttaakkin ihan näteiltä. Näissä on juuri sopivasti pientä joulutunnelmaa näin lähes kuukausi ennen h-hetkeä.Pohjalla punaista frostlakkaa, koristeena glittervinokärjet ja kynsitarroja.

Love Explosion - nro 528

Tämä punainen on täydellinen joulunaloitusväri, jopa mieheni kehaisi että ompa muuten hieno lakka (: Ja tässä on sitten sitä monesti kaivattua pigmenttiä! Ei tarvitse kärkien kuultamisen kanssa tapella. Pullossa näkyy ihan vähän kultaista shimmeriä kuten usein tälläisissä punaisissa, mutta ei sitä oikeasti kynnellä näy. Jos vielä on joulunpunainen, vähän juhlava lakka hakusessa niin tässä on oikein kiva vaihtoehto siihen tarkoitukseen!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Wild&Mild, 010 Love Explosion
-Sabrinan Salat, kultainen kynsilakka
-Seche Vite
-tarroja

Kävin tänään pitkästä aikaa vähän kirppistelemässä ja ostin pari kynsilakkaakin, unohdin vaan ottaa kuvat! Niitä siis tulossa myöhemmin (:

12 kommenttia:

 1. Kivat kynnet, ihtellä ei kynsisaralla oo vielä yhtään joulu! Kohta huomaa et "ai se meni jo" eikä kerinny tekeen mitään joulukynsii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Siksi kannattaa aloittaa ainakin suunnittelu ajoissa niin ehtii sitten toteuttaakkin! Ja kiitos (:

   Poista
 2. vautsi, tosi kivat kynnet!! ^^

  VastaaPoista
 3. joulu on taas, joulu on taas dadadadada! Näin 1.12 kun käy heti aamulla lukemassa blogeja niin saa ihan yliannostuksen näistä ihanista joulumaneista haha, mutta en voi kuitenkaa väittää etten tykkäisi! Nämä sinun kyntesi ovat kyllä erittäin hienot, ihmettelen miten et aluksi oikein tykännyt niistä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D Minusta kun on niin kiva että blogeistakin näkee että joulu on tulossa! Mutta ymmärrän että jotkut saattaa hukkua kaiken sen glitterin määrään... :D Kiitoksia kovasti, en vaan tiedä miksi ensin vierastin näitä. Nyt nämä tuntuu jo tosi näteiltä itsestänikin! (:

   Poista