torstai 29. marraskuuta 2012

Karkkia

Nyt kun on päästy neonväreissä kivaan alkuun, ei lopeteta ihan heti! Tässä vielä yhdet neonkynnet, perinteikkään pinkit ja vähän mariannemaisella kuviolla varustettuna. Ei näistä todellakaan pitänyt tulla näin herkut vaan lähinnä graafiset, mutta kaiketi väriyhdistelmällä on jotain tekemistä asian kanssa :D Kuviointi ei onnistunut ihan niin hyvin kuin toivoin, mikä ei ole ihme jos nail art -lakka alkaa muistuttaa enemmän liimaa kuin lakkaa. Kyllä näissä nyt pari päivää viihtyy kuitenkin.Pohjalla valkoista lakkaa jonka päällä pinkki neonlakka, koristeena nail art -lakoilla tehdyt kuviot.


Kuten kuvasta näkyy, kiekkotila alkaa loppua ja joudun laittamaan lakkoja mihin sattuu :D Täytyisi ostaa kaiketi vähän lisää. Kuten edellinen vihreä neonlakka, on tämäkin ihan näpsäkkä tapaus. Valkoinen lakka vain alle ja silmiäsärkevät pinkkiunelmat ovat sinun! Lakan kanssa ei tarvitse edes tapella, jellyt ovat siitä helppoja että ne yleensäkkin levittyvät nätisti ja kuivuvat nopeasti. Kyllä tätä voi suositella kaikille kasarityylin tai muuten vain kirkkaiden värien ystäville!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel 5in1
-Nivea, Calcium power gloss, 90 Star Gloss
-Wild&Mild, 006 Pink Mania
-Golden Rose, Nail art, 101
-Nail Star, hopeinen glitter
-Seche Vite

Joululahjoistani voin paljastaa sen verran, että tein eilen semmoisen ostoshyökkäyksen Ebayhin että oksat pois! Olen ihan umpikyllästynyt suomihintoihin koristelutarvikkeissa ja mikäs sen kivempi kun ostaa halvalla Hong Kongista :D Jouluna sitten nähdään mitä kaikkea tuli haalittua.

10 kommenttia: