lauantai 3. marraskuuta 2012

Syysbling

Minuun on iskenyt ihan HIRVEÄ syysväsymys! Nukuin eilen kolmet päikkärit, joten ei ihme ettei kynsiäkään tullut sitten laitettua... Pahus. Tämä jokasyksyinen vaiva ilmaantui heti kun aamut alkoivat olla pimeitä ja tuntuu ettei mitään jaksa. Sain nyt sentään tänään jonkinmoisen manikyyrin laitettua (: Olen alkanut vähän ymmärtää tätä syysteemaa! En enää hingu kirkkaita värejä, vaan enemmänkin juuri kivan tummia. Vuodenaikapukeutuminen on sittenkin ihan hauskaa.Pohjalla sinivihreää mattashimmerlakkaa, koristeena isopalainen glitterlakka ja hologrammikoristeita.

Golden Rose 105 - nro 514

Pääsin nyt testaamaan ensimmäistä Golden Rosen mattalakkaani ja täytyy sanoa, että lakkaamisen helppous vakuutti, lopputulos ei. Tästä ei oikein tullut mattaista ): En tiedä vaikuttiko shimmerisyys tai miten ohuita kerroksia pitäisi tehdä, mutta näillä kahdella ei homma oikein toiminut. Laitoin lopuksi päälle mattapäälyslakan, mutta ei sekään tuonut yhtään lisää mattaisuutta. Muutenhan tämä on superihana lakka, harvoin saa käsiinsä jotain näin hyvin levittyvää ja kuivuvaa, mutta iso pöh mattaominaisuuksille.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 182 Beauty polish
-Golden Rose, matte velvet, 105
-Y.S.S.Y, 50
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-hologrammikoristeita

Piti alunperin lähteä näin Pyhäinpäivänä käymään kävelyllä hautausmaalla, mutta vedentulo taivaalta on kyllä niin valtaisaa että taitaa jäädä välistä. Käykää te muut sitten minunkin puolestani! (:

8 kommenttia:

 1. Onkohan sun lakassa sitten joku vika? Kun mun Matte Velvet 105 antaa kyllä kunnon mattapinnan? Kun se näyttää ja tuntuu ihan sellaselta mattaselta. Mutta kivan näköset ne on noinkin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tämä kyllä varsinaisesti kiillä, mutta ei tätä kovin mattaiseksi voi sanoa (: Vähän kuin sumea creme tai jotain. Ehkä minulla sitten vaan on maanantaikappale ): Mutta kiitoksia!

   Poista
 2. Ihanan värinen tuo Golden Rose! Matte velvet on enemmänkin kuin suede-lakka, shimmerinen ja hohtava matta, siksi varmaan velvet perässä ;) Niinkuin Petta sanoikin, omani ovat kuivana myös samettisen ja mattaisen tuntuisia vaikka shimmerin vuoksi hieman hohtavatkin :) Itsekin tykkään paljon koostumuksesta, kun ovat niin peittäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä matta ihan selkeästi tuntuu (: Miksen tullut heti ajatelleeksi suedea!? Ovat niin harvinaisia ettei tullut mieleen, mutta suedehan tämä! Olempas hölmö. Nythän tämä lakka on jotenkin järkevä :D Kiitos paljon valaisusta!

   Poista
 3. Hienot kynnet! :)
  Mä ite tykkään tosta lakasta miljoona kertaa enemmän kun se ei oo mattana, kannattaa kokeilla :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! (: Juuh, ajattelinkin että näyttää varmasti kivalta myös päälyslakan kanssa o: Täytyy tosiaan joskus testata!

   Poista