tiistai 13. marraskuuta 2012

Söpökät

Eli söpöt ötökät! :D Tein tälläisiä pikkuhämiksiä (en saanut millään mahtumaan kahdeksaa jalkaa...) viime vuonna Halloweenkynsiin ja minusta ne oli niin kivoja, että ajattelin jo silloin tekeväni niitä joskus uudelleen. Se joskus oli nyt ja kyllähän näistä söpöläisiä tuli (:Tajusin vasta jälkeenpäin että olisin voinut tehdä nuo jalat nail art -lakalla enkä dotting toolilla jolloin niistä olisi tullut varmasti siistimmät. Pahus! Silti tykkään oikein kovasti näistä pikkukavereista.



Pohjalla tummanvihreää shimmerlakkaa, koristeena dotting toolilla tehtyjä ötököitä joilla strassisilmät.


Tämän soman vihreän ostin muistaakseni joskus loppukesästä. Kaupassa ihastuin sen duochromemaisuuteen, pullossa näkyi nimittäin vihreän lisäksi myös lilaa. Noh, kuten kuvasta näkyy, ei tässä kynsillä mitään duochromea ole ): Ihan tuikitavallinen vihreä lakka. Nätti, mutta kyllähän sitä vähän pettyy kun lakka ei vastaakkaan pullossa nähtyä. Siveltimestä en tykkää! Leveys on okei, muttakun se on vielä niin pyöreä ja paksu ettei näin kaarevilla kynsillä saa siistiä jälkeä. Ei vain minuntyyppisille kynsille suunniteltu.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Isadora, Wonder nail, 720 Beetle Green
-H&M, Purple
-Depend, 182 All-round polish
-Seche Vite
-dotting tooleja
-strasseja
-strassikynä

H&M:n Purple tuli nyt sitten tiensä päähän ): Lentää tämän postauksen jälkeen roskiin. Eipä tule kova ikävä, ei ollut kovin ihmeellinen lakka.

Koulussa on aivan älyttömän rankkaa tällä hetkellä, 8-16 päiviä, raportteja, projekteja yms yms perustavaraa, joten aika on nyt vähän kortilla. Olen luvannut tehdä postaukset koristelutuotteistani ja off-topicina tuoksuistani (vain koska tykkään niistä niin paljon!). En ole unohtanut! En aio sanoa mitään ajankohtaa, mutta tulossa on (:

4 kommenttia:

  1. kivat kynnet =) vaikka inhoan hämähäkkejä yli kaiken

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :D Voihan näitä ajatella jonain söpömpänäkin! En vaan nyt kyllä keksi yhtään söpöä ötökkää... Paitsi ehkä karvamato.

      Poista
  2. Hei waude! Meillä oli tänään joku salainen yhteys!

    VastaaPoista