tiistai 6. marraskuuta 2012

Pakolliset talven lumihiutalekynnet

Nämä kynnet tein jo hyvissä ajoin eilen illalla, mutta olen varmaan maailman hajamielisin ihminen ja unohdin tehdä postauksen sekä eilen että tänä aamuna :D Miten voin olla näin pahvi? Unohdin tosin syödä aamupalaakin, taitaa olla dementia tulossa... Tässä nyt kuitenkin nämä joka bloggarin pakolliset, jokatalviset lumihiutalekynnet. Ajattelin kuitenkin olla sen verran erilainen nuori, että otin sinisen pariksi mustan enkä suinkaan valkoista ja mielestäni homma toimii paremmin kuin hyvin. Tälläiset viimeisen päälle perusmallin mukaan tehdyt kynnet mutta meikätyttö kyllä vaan tykkää!Pohjalla sinistä suedelakkaa, koristeena ranskiskärjet päälyslakalla, lumihiutaleleimat ja pienet strassit.

Golden Rose 103 - nro 512

Haukuin viime postauksessa nämä mattalakkojen mattaominaisuudet maan rakoon ja nyt sitten vasta hävettääkin :D Kuulin nimittäin kommenteissa taikasanan suede ja heti näidenkin lakkojen idea selkiytyi täysin kirkkaaksi. Miten en aiemmin edes muistanut koko termiä? Suedehan tarkoittaa siis (käsittääkseni) mattalakkaa, jossa on shimmeriä ja joka näinollen ei ihan matta tule koskaan olemaan, enemmän semmoinen satiininen. Vastaa kyllä näitä ihan täydellisesti. Nämä eivät siis ole huonoja mattalakkoja, vaan parasta laatua olevia suedelakkoja. Hyvä että saatiin tämäkin asia selväksi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty polish
-Golden Rose, matte velvet, 103
-Konad, musta erikoislakka
-Flormar, 313
-Seche Vite
-Depend, 182 All-round polish (strassien kiinnitykseen)
-kuvat Konadin laatasta m59
-strasseja
-strassikynä

Näyttää pahasti siltä, että Beauty polish on niin paksuuntunutta että uusi aluslakka on ostettava. Nyt kun Kicks on Joensuusta mennyttä, taitaa tarjonta jäädä Anttilaan. Toivottavasti jotain sopuhintaista löytyisi...

6 kommenttia:

  1. Et oo ainoo joka unohtelee asioita. Mulle tuli joku ihme musta aukko ajatteluun ja unohdin aamulla laittaa kosteusvoidetta kasvoille ja naama kiristeli sitten koko päivän.. Huomenna varmasti muistan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha :D Näinpä. Miten voi vielä unohdella noin vitaaleja asioita? Onneksi en kuitenkaan ole ainoa dementikko täällä, lohtu sekin (:

      Poista