perjantai 9. marraskuuta 2012

Koko syksy yksissä kynsissä

Näihin kynsiin on nyt sitten ikuistettu syksyn idea niinkuin viimeisen päälle: pimeää ja harmaata sekä kauniita ruskavärejä. Itse asiassa näistä tuli niin huippumakeat että ei mitään rajaa! Näyttää ihan älyttömän hyvältä (: Halusin alunperin tehdä tämän pienemmillä strasseilla (neliönmuotoiset ois vasta kivoja olleetkin!), mutta minulla ei yksinkertaisesti ollut jäljellä yhtään näitä värejä. Eipä kyllä loppuen lopuksi edes harmita, tykkään aivan älyttömästi!Pohjalla tummanharmaata mattalakkaa, koristeena strasseja.


Tämä on nyt sitten ihan rehellisesti matta. Ilmeisesti Golden Rosen matte velvet -sarja sisältää suedeja ja matte-linja taas ihan tavallisia mattalakkoja. Jännä juttu. Tämän synkeämmäksi ei kyllä harmaa mene ja huomatkaa miten hyvin sointuu meidän sohvaankin...


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5 in 1
-Golden Rose, matte, 11
-Depend, 182 All-round polish
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-strasseja
-strassikynä

Ostin siis aluslakaksi tuon Rimmelin 5 in 1 miekälienee nail care lakka onkaan :D Maksoi muistaakseni Anttilassa 6,95 ja auttaa minulle aivan mainiosti, ompahan kerrankin myös vähän isompi pullo. Ei sitä tiedä vaikka tästä uuden vakkarituotteen saisi (:

10 kommenttia:

 1. Tosi nätit! Ja nuissa kyllä on koko syksy tiivistettynä!

  VastaaPoista
 2. Tykkään ja pakko yrittää vielä metsästää itselleni tuo GR:n harmaa matta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa jostain pienemmistä Seppälöistä vielä katsella, mikäli vaan mahdollista (: Olen huomannut että niistä löytyy paremmin semmoista mitä muualla ei enää ole.

   Poista
 3. Aivan ihanat! Yksinkertaiset ja kauniit=) ja niin syksyiset. Ihan nappisuoritus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon näin vuolaista kehuista (: Kiva kuulla.

   Poista