maanantai 19. marraskuuta 2012

Jälkihalloween

Heti kun aloin suunnitella lakkausta tämän upean, mattaisen neonoranssin kanssa, aloin ihan hirveästi haluta lepakkokynsiä! :D Käytiin miehen kanssa kaupungilla etsiskelemässä lepakkotarrojakin, muttei tärpännyt. Ajattelin että kaipa sitä sitten on pakko väkertaa itse, kun ei kerran valmiina saa. Kerrankin onnistuin käsinväkertelyissäni! Lakka on ihana ja superkirkas ja lepakko parempi kuin osasin kuvitella. Tykkään siis!Pohjalla neonoranssia mattalakkaa, koristeena irtoglitteriä ja dotting toolilla väkerrellyt lepakot. Lepakkokynsissä myös pimeässähohtava päälyslakka.

Blinder - nro 522

Eiliseen paksuusongelmaan viitaten, kyllä tämäkin vähän paksuhkoa on (: Kaipa se sitten on vain ominaisuus. Hyvin nämä lakat toimivat kyllä muuten! Tämänkään alle en laittanut valkoista lakkaa ja on näinkin kirkas. Ihan huippu! Kyllä nyt erotun varmaan kilometrin päähän tuossa pimeydessä. Ja se on niin täydellisen mattakin... <3


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5 in 1
-Wild & Mild, Matte, 10 Blinder
-Flormar, 313
-China Glaze, Ghoulish Glow
-irtoglitteriä
-sivellin
-dotting tool

Sain tänään postissa Sonnelan arvontaviikolta voittamani pikku palkinnon (:


Tuosta sitruunantuoksuisesta kynsinauhaöljystä olen erityisen onnellinen, en nimittäin omista tai ole koskaan omistanut yhtään kynsinauhaöljyä. Tulee siis tarpeeseen! Tikkuglittereitäkään minulla ei ole yhtään, joten nekin ovat enemmän kuin tervetulleita. Sormet syyhyää päästä niitä käyttämään!

4 kommenttia:

 1. Kivat kynnet, tosi hieno toi lepakko!:)
  ja kivan palkinnon oot voittanut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kiva kuulla että lepakko onnistui muidenkin mielestä (:

   Poista