torstai 15. marraskuuta 2012

Hedelmäistä

Joku voi muistaa blogini alkuajoilta, miten kovasti oikein tykkäsin Orlyn efektilakoista kynsillä ennenkuin tajusin niiden käyttötarkoituksen :D Noh, huomasin sitten etten ole käyttänyt tätä viimeistä niistä yksinään kynsillä ja ajattelin että olkoot, pitäähän sekin nyt sitten testata. Lopputulos: kärjet eivät pelkästään kuulla läpi vaan ihan suorastaan näkyvät. Yritin vähän korjata tilannetta glitterillä, ehkä myös onnistuin. Kuviot otin fauxnad(?)-laatasta. On kyllä surkea laatta! Kuviot eivät toistu terävinä eikä edes kokonaisina. Mikä lie kiinahalpis. Kaikesta huolimatta tykkään näistä kynsistä (: Livenä vähän paremman näköisetkin kuin kuvissa.Pohjalla lilaa efektilakkaa, koristeena vaaleanpunaista glitteriä kärjissä sekä kaksiväriset leimat.


Kuten näkyy, Grape Glitz on ihan superohutta, hyvä että väri näkyy. Tämän jälkeen en kyllä varmaan enää koskaan käytä näitä tällä tavalla, enkä usko että kukaan muukaan käyttää. Laadusta on varmaan tässä yhteydessä siis turha puhua :D

Käytetyt tarvikkeet: (kuva poikkeuksellisesti puuttuu, unohdin napata sen!)

-Rimmel, 5 in 1
-Orly, Grape Glitz
-Technic, Party Pink
-Konad, lila ja vihreä erikoislakka
-Seche Vite
-Kuviot fauxnad(?)-laatasta m71

Muistanette, että niiden karmeiden mode4u-lakkojen (ja Wild & Mildien) maahantuoja lupasi minulle korvaukseksi kärsimyksistäni satsin uusia Wild & Mild -lakkoja kunhan nämä saapuisivat heille. Puhe oli lokakuusta ja tässä vaiheessa olin jo ihan varma että olivat unohtaneet minut kokonaan. Noh, tänään sitten tänä erittäin stressaavana päivänä mieheltä tuli viesti, että ihme ja kumma, lakat olivat saapuneet. Tälläistä sieltä sitten löytyi!


Wedding Day, Nude Cat, Elegant Lady, Pink Mania, Summer Mood, China Girl, Love Explosion, Zombie Club ja Neon Poison.


Mattalakkoja! Blind Love, Blinder ja Radioactive, kaksi arkkia ranskalaiseen manikyyriin tarkoitettuja tarroja sekä seitsemän kappaletta tavallisia tarroja.

Huh! No kyllä näiden takia kannatti jo vähän kärsiä :D Noita mattalakkoja en ole vielä missään nähnyt, ilmeisesti ovat myöhemmin tulossa. Myöskin nuo ranskistarrat ovat ainakin minulta menneet ihan ohi. Aivan ihania kaikki! <3 En malta odottaa että pääsen näihin käsiksi. Näiden yhteenlaskettu arvo ylitti kyllä lääkärilaskun ihan kirkkaasti, joten eiköhän olla sujut.

Tällä kamalan stressaavalla ja raskaalla viikolla olen muutenkin ollut todellinen kultapossu, olen nimittäin voittanut kahdessa blogiarvonnassakin (: Kyllä meikäläistä nyt hemmotellaan! En voisi onnellisempi olla. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolellakin on viikko mennyt onnellisesti!

6 kommenttia:

 1. Ihana lahja, en kyllä tiedä haluaisiko saman kärsiä, että nuo lakat saisin, mutta varasti tulee hyvä mieli kun jotain tuollaista saa :)

  sievät kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Nojoo, jos joku olisi kysynyt minulta että haluaisinko kynsien irtoavan sormista muutaman lakan vuoksi niin olisin kyllä sanonut ei :D Mutta kun on tapahtunut mitä on tapahtunut, niin ehkä tästä nyt vähän lohtua saa.

   Poista
 2. kiva korvaus mut tosiaan en kyl olisi halunnu kärsiä samaa kuin sinä onneksi ei sit pahemmin kuiteskaan käyny ja kaikki nyt hyvin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta (: Tästä saaliista ei kyllä kannata kade olla :D Helpompi ostaa itse kaupasta!

   Poista
 3. On noita matta lakkoja ainakin meijän seppälässä samoin noita toisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö? (: Täällä Joensuussa en ainakaan vielä ole nähnyt, ovat vissiin sitten pian tulossa!

   Poista