perjantai 23. marraskuuta 2012

Superpinku!

Minulla on yksinkertaisesti ollut niin kiireiset pari päivää, etten ole ehtinyt tehdä yhtään mitään kynsilleni. Nyt oli sitten jo korkea aika! Onhan se nyt jo järkyttävää että saan reilussa viikossa laitettua vain kolmet kynnet :D Viimeisenä Wild & Mildin mattalakoista laitoin kynsille tämän neonpinkin herkkunamin. Kyllä on muuten pinkki! Nämä jos ei piristä syyssateissa niin ei sitten mikään. Musta leimauslakka alkaa olla vähän lopussa, joten pupuista tuli tuommoisia rähjäisiä ja koska käytin strassien kiinnittämiseen kirkasta lakkaa, sekin näkyy vähän rumasti noissa kuvissa. Livenä sitä ei kyllä huomaa (:



Pohjalla neonpinkkiä mattalakkaa, koristeena leimailut ja sydänstrasseja.

Blind Love - nro 513

Nämä mattalakat ovat siitä ihania, että nämä eivät kaipaa alleen valkoista lakkaa ollakseen superneoneja. Jopa mies kehui tätä lakkaa hienoksi (: Laitoin näihin kynsiin kolme paksua kerrosta, eikä ollut minkään maailman mattaisuus- tai kuivumisongelmia! Julistan nämä kyllä ehdottomasti parhaimman laatuisiksi mattalakoiksi, joita omistan. Ilman päälyslakkaahan nämä eivät valitettavasti kestä kovin pitkään lohkeilematta, mutta sehän nyt on jo melkein arvattavissa. Ja katsokaa tätä ihanaa pinkkiä väriä vielä kerran... <3


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Wild & Mild, Matte, 11 Blind Love
-Konad, musta erikoislakka
-Depend, 152 All-round Polish
-kuviot Konadin laatasta s10
-strasseja
-strassikynä

Ostin Anttilan alelaarista kivan sinisen lakan parilla eurolla, Natural Coden Retro Petrolin. Ihan hauska vaalean petroolin värinen creme (: En viitsinyt yhdestä ainoasta lakasta kuvaa ottaa, olkoon sitten yllärinä kunhan pääsee kynsille!

Ps. Minullakin tapahtui sitten viimein se, mitä monella muullakin: Picasan kuvatila loppui :D Mitäs pienistä, kuvat tulee jatkossa sitten Imgurin avulla. Minä mitään rupea maksamaan, pöh!

16 kommenttia:

  1. Kerrassaan UPEA lakka! Ja nuo puput! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekkin! Tää on tosiaan ihan mahtava (: Ja puput on söpöjä vaikkei ole edes pääsiäinen <3

      Poista
  2. Uuu söpöt kynnet:)
    joo mullakin loppu kuvatila...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :D Näyttää olevan yleinen vaiva tuo kuvatilan loppuminen!

      Poista
  3. Aivan upea lakka ja suloiset kynnet!

    VastaaPoista
  4. Nää mattalakat, mitä on näkynyt viime aikoina on ollut tosi hienoja! Toivottavasti multa ei lopu kuvatila vielä vähään aikaan, sillä sitten loppuu myös mun kuvien lisäily, koska oon surkea näitten koneiden kanssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää on kyllä aivan upeita ollu (: Tuo Imgur on kyllä ihan superhelppo! Voit tulla kysymään vaikka minulta apua jos niin huonosti pääsee käymään että kuvatila loppuu :D Pitäähän meidän nyt saada sinun kuvia ihailla jatkossakin (:

      Poista
  5. Äh mä oon koittanu noita matta lakkoja bongailla.. Etkös sä saanu ne hyvityksenä, vai muistanko ihan väärin? (Ja rakastuin uusiin wild & Mild:n väreihin <3 )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh nämä on saatu hyvityksenä suoraan maahantuojalta (: En yhtään tiedä mistä näitä saisi, joku lukija kyllä sanoi jo Seppälässä näitä nähneensä o: Että kaipa ovat tulossa! Nämä uudet on kyllä tosi ihania (:

      Poista
  6. Oi tosi söpöset! Toi pinkki on kyllä kirkas :)

    VastaaPoista