keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Inen Halloweenkynnet 2012

Tosi pitkää päivää tekevänä ei kovin paljon innostanut tänä Halloweeninä käsin väkertely eikä rahattomana uusien teemalaattojen ostelu :D Joten mikäs sen helpompaa kun tarrat! Fiilistähän tulee jo teemaväreistä, mutta kyllä kunnon tarrat vaan tekevät näistä jotenkin Halloweenimäiset. Sain nämä viime vuonna joulukuun tienoilla jonkun ebay-ostoksen kylkiäisenä ja olen koko vuoden odottanut näille käyttöä. Ei vaan taaskaan oma värisilmä pelannut kun laitoin liloja tarroja lilalle lakalle ja lopputuloksenhan kyllä arvaa... Kyllä näillä silti nyt yksi Halloween eletään! (:Pohjalla isohileistä glitterlakkaa, koristeena ranskiskärjet ja tarrat. Keskareissa lilaa shimmerlakkaa ja tarroja.

Purple Imperial - nro 510

Purple Imperial säikäytti minut ihan perinpohjaisesti ): Aluksi nimittäin näytti siltä, että tämä on totaalisen ohutta lirua! Onneksi ensivaikutelma petti ja tästä saa myös täysin peittävän. Models Ownin pitkät sudit kyllä kiroan edelleen sinne maan rakoon, näin ihan vaan nimimerkillä varresta valui lakkaa housuille. Onneksi ei olleet mitkään kivemmat yksilöt vaan tavalliset farkut >:( Mur.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty polish
-models own, Purple Imperial
-Y.S.S.Y, 46
-Seche Vite
-tarroja

Halloweeniä vietettiin meillä aika vaatimattomasti (: Halloweendonitsit kävin Arnoldsilta hakemassa ja tässä illalla katselin huonon kauhuleffan. Toivottavasti teillä muilla oli vähän jännempää!

PS. Tämän kauden juttu on ihan selkeästi duochrome. Kaikkien muiden lisäksi nyt myös Rimmel on tuonut omia duochromeja myyntiin jonkun metallinimikkeen alla. Kivoilta näyttivät, käykää vilkaisemassa!

6 kommenttia:

  1. söpöt :) mutta mun mieleen oot jättänyt vähän liikaa väliä kynsilakan ja kynsinauhan väliin.. ei pahalla!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ottanut pahalla (: Olen nimittäin itsekkin samaa mieltä! :D Yritin olla ettei kukaan huomaisi mutta vähän kyllä häiritsee... Ja kiitos! (:

      Poista