maanantai 22. lokakuuta 2012

Taas on herkkiskynsien aika!

Jotenkin näitä tyttömäisen hempeitä, romanttisia kynsiä tulee melko usein tehtyä! Varsinkin tälläiset vaaleat lakat houkuttelevat siihen. Joskus manikyyri onnistuu ja joskus ei, mutta nyt kyllä melko vahvasti onnistui (: Otin kuvat jo aiemmin päivällä ja tässä välissä olen mm. kasannut huonekalun, joten ihan noin nättinä kynnet eivät enää ole. Valtavan paljon näistä kyllä tykkään! Aivan iiiiihanat! <3Pohjalla vaaleanpunaista helmiäislakkaa ja kärjissä hopeista glitterlakkaa, koristeena pisteitä dotting toolilla ja kukkafimot.

Sabrinan Salat vaaleanpunainen - nro 65

Tämä oli sitten viimeinen Sabrinan Salat -lakka :D Tulipahan todistettua ettei vuosikymmen haittaa lakkoja yhtään! Tämäkin toimi kyllä lähes kuin unelma. Tässä pullossa oli vain niin kamalan pieni suuaukko että lakkaa jäi kamalasti pullon suulle kovettumaan, mistä tulee taatusti ongelmia myöhemmin.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty polish
-Sabrinan Salat, vaaleanpunainen
-e.l.f. , Glitter Glam
-Wild and Crazy, Montana
-Depend, 182 All-round polish
-Seche Vite
-dotting tool
-fimoja

Unohdin viikonloppuna ostaa sen korjauskynän, joten eiliset kynnet jäivät väliin ): Tänään kävin kuitenkin hakemassa yhden kappaleen ja oi onnea (: Kyllä tämä on ihan toista verrattuna siihen edelliseen karvalakkimalliin. Puhdistus on jälleen helppoa kuin heinän teko ja jälki on nättiä. En luovu Mavalasta koskaan!

2 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan söpsät !!!
  Tilasin korjauskynän eBaysta, ja se on kyllä omaan hommaansa liian kovakärkinen, ei sillä saa mitään siivottua. Täytyy kokeilla Mavalaa. Kiitos vinkistä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: Jooh, itse olen kyllä tuon Mavalan erittäin hyväksi havainnut. Kympinhän se maksaa mutta mukana tulee vaihtopäitä ja säiliön saa itse täytettyä uudestaan :D On ainakin minulla maksanut itsensä kyllä takaisin.

   Poista