tiistai 9. lokakuuta 2012

Söpösöpöä

Hirveän rankka alkuviikko takana eikä näytä helpottavan loppuviikostakaan. Onneksi syysloma jo häämöttelee, mutta vielä on muutama päivä jaksettava. Kynsille sentään jaksoin tehdä välillä jotain muutakin kuin lakkaus/tarrat -yhdistelmiä ja näistä tulikin tosi söpöt! Ihana väriyhdistelmä <3Pohjalla vaaleansininen helmiäislakka ja glitteriä, koristeena dotting toolilla tehtyjä kukkia.

Sabrinan Salat sininen  - nro 250

Näitä Sabrinan Salat -lakkoja olen tainnut esitellä blogissa vain sen yhden kultaglitterisen :D En ole itseasiassa tainnut itsekkään edes käyttää näitä ikinä. Näitähän sai siis joskus 2000-luvun alussa jonkun Sabrinajutun mukana ja sisko antoi omansa minulle monta vuotta myöhemmin. Pikkutytöillehän nämä on tarkoitettu ja peittävyys on sitten sen mukainen (=olematon). Älyttömän hyvä suti tässä kyllä oli! Sain lakkaukset tehtyä ihan ilman sotkuja, mistä pitää olla aina tyytyväinen.Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty polish
-Sabrinan Salat, sininen
-Max Factor, Nailfinity, 866 Extra Glitter
-miners, Marshmallow
-Wild and Crazy, Montana
-Seche Vite
-dotting tool

Ensimmäisellä testauksella Wild & Mildin korjauskynä on kyllä ihan huippu! Jotenkin paljon käteensopivampi  ja sirompi kuin Mavalan versio. Varahuopapäitähän tässä ei kyllä tullut mukana, siitä miinusta. En ole myöskään ihan varma voiko tähän lisätä lakanpoistoainetta mutta senhän minä selvitän sitten kun aika on. Toistaiseksi olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen (:

4 kommenttia:

  1. Niin yllättävää nähdä tuo Sabrinan salat -lakka. Mulla oli joskus kauan sitten aivan samanlainen! Yksi mun ensimmäisistä kynsilakoista. Halusin sillon ostaa Sabrinan salat -lehden vaan, koska siinä tuli mukana tuo lakka. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Ompa söpö muisto (: Näitä ei tosiaan taida kauheasti kynsiblogeissa näkyä... :D Ihan kelvollisia lakkoja kuitenkin.

      Poista