maanantai 1. lokakuuta 2012

Glitterfimot

Sain tänään loistavan idean: mitäs jos glitteröisin fimoja? No minähän glitteröin. Ensin vain upotin fimot glitterpurkkiin mutta sen jälkeen niistä ei erottanut enää edes muotoa :D Siveltimeltä tiputtelu onnistui paljon paremmin. Ei taida kuitenkaan kuvista välittyä, mutta kyllähän nämä kimaltelee. Tosi nättejä! Täytyy kokeilla uudemman kerran, harmi vaan että on niin vaivalloista hommaa. En muuten yhtään tiedä mistä nimettömään on ilmestynyt musta kuitu...Pohjalla possunvaaleanpunaista cremelakkaa, koristeena kukkatarroja, glitteröityjä fimoja ja mattaus.

Eveline 499 - nro 82

Iiiiiihana vaaleanpunainen Eveline! <3 Tähän väriin olenkin ihastunut niin paljon, että omistan sekä tämän, jossa on pienenpienenpientä hopeista shimmeriä, ja Isadoran version jossa on pinkkiä shimmeriä. Puolet tästä olenkin jo käyttänyt joten hyvä vaan että on lisää! Niin söpö väri (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty Polish
-Eveline, Happy Colours, 499
-Rimmel, Lycra Pro, Matte Finish
-Depend, 182 All-round Polish
-irtoglitteriä
-fimoja
-tarroja

On tämä AMK vaan niin helppoa kun huomenna on taas vapaapäivä! Oi onnea (:

4 kommenttia:

  1. Hei, onko mulla jäänyt jotain huomaamatta, vai onko sulla täällä blogissa joku Eveline- kausi kun näytät melkein jokaisessa postauksessa tuota kyseistä merkkiä käyttävän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan sitä kaudeksikin sanoa (: Ei nyt varsinaisesti, mutta aloin käydä Helmeristäni järjestelmällisesti läpi lakkoja joita en ole blogissa vielä koko kynnellä esitellyt. Olen jaotellut lakkani merkeittäin, joten Eveline nyt ensimmäisenä pääsi suurennuslasin alle. Tästä oli kyllä puhetta aiemmin mutta ehkä se meni sitten ohi. Ei kestä enää kauaa, kaksi esittelemätöntä Evelineä jäljellä! :D

      Poista