keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Zähäkkätä

Sähäkät elektrokynnet tai modernit tikrut, saatte nyt itse päättää :D Voin uskoa että näillä herättää huomiota! Vaikka on helpot, ei kuitenkaan yhtään tylsät. Sain vähän glitteriä mukaan ja sehän jos mikä piristää syyspäiviä.Pohjalla oranssia cremelakkaa, koristeena glitteriä ja Konadoituja kuvioita.

Eveline 516 - nro 355

Tätä Evelinekautta taidettiin jo siellä lukijoissa vähän ihmetellä (: Ei hätää, enää yksi Eveline jäljellä! Olen itse kieltämättä jo vähän kyllästynyt näihin cremeihin... Kaipaan vaihtelua ja mielenkiintoisempia lakkoja! Käydään nyt kuitenkin läpi kun kerran aloitinkin. Ei tässäkään yksilössä mitään vikaa ole, ihan kiva kirkas oranssi. Vaatii varmaankin ainakin kolmisen kerrosta peittääkseen, sillä kahdella ei ainakaan onnistunut. Tämmöisiä oransseja tuntuu kuitenkin olevan kolmetoista tusinassa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty polish
-Eveline, Happy Colours, 516
-Wet n Wild, Wild Shine, Kaleidoscope
-Konad, musta erikoislakka
-Seche Vite
-kuviot Konadin laatasta Q1 Charming Nails

Olen muuten huomannut Seche Vitestä, että vähän tahmaantunut lakka ei sotke leimoja. Eikä sotke ihan uusikaan jos sutaisee siveltimellä yhden kohdan päältä vain kerran ja varovaisesti. En siis onneksi taida tarvitakkaan enää uutta Konadin päälyslakkaa (: Säästyypähän nekin rahat johonkin kivempaan!

6 kommenttia: