perjantai 19. lokakuuta 2012

Lomaväsymys

Heippa kaikille! Palailin eilen autolla tuolta etelästä ja kylläpä reissu väsyttää (: Uudet kynnet oli tietysti päivän prioriteetti, vaikka edellisetkin oli kyllä vielä ihan paraatikunnossa. Kestivät lohkeilematta koko viikon! Näissä ei nyt mitään kovin ihmeellistä ole, ihan kivat ja onneksi helpot tehdä.Pohjalla lilaa shimmerlakkaa, koristeena ranskiskärjet joissa nail art -lakoilla tehdyt viivat ja askartelustrassit.

Sabrinan Salat lila - nro 208

Tämä Sabrinan Salat -lakka ei kyllä ole todellakaan kestänyt ajan hammasta: juokseva, mutta röpelöinen ja hankala levittää. Lisäksi pienessä pullossa oleva suti on aivan surkea! Ihan liian pehmeä jotta sillä saisi lakkaa ihan kynsien reunoille. Täydellinen inhokkilakka. Ilmeisesti tämä on kuitenkin tuoreempana ollut aika ihana, sillä tätä oli näistä käytetty selkeästi eniten. Harmi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty polish
-Sabrinan Salat, lila
-beautyuk, 36 Neon Blue
-Max Factor, Nailfinity, 088 Wine Red
-Golden Rose, Nail Art, 123
-Depend, 182 All-round polish
-Seche Vite
-askartelustrasseja
-strassikynä


Ostoksia! Löysin Seppälän alelaarista lähes kaikki minulta puuttuvat Beetlejuicet, eli Emerald Blackin, Pinky Brownin ja Purple Bluen kolmen euron alehintaan (: Aqua Violet jäi puuttumaan. Näiden kolmen kaveriksi otin sitten vielä pitkään himoitsemani lilaunelman, Purple Imperialin <3 Enkä voinut vastustaa euron hintaisia Golden Rosen mattalakkoja, joten otin kaikki löytämäni sävyt. Lakkasaalis jäi moniin aiempiin lomiin verrattuna vähän laihaksi, mutta olen kyllä silti äärettömän tyytyväinen! En nimittäin uskonut että noita Beetlejuiceja koskaan kokoelmiini saisin, mutta onneksi kävi sitten toisin (:

PS. Wild & Mildin kynsilakankorjauskynä on surkea. Sen huopakärki on jo kolmen käyttökerran jälkeen kulunut lähes käyttökelvottomaksi ja kynsinauhojen siistiminen menee överiksi, kun tarkkaa työtä ei saa tehtyä. Painelempa siis ostamaan Mavalan version heti huomenna.

13 kommenttia:

 1. Sulla kyllä kestää lakkaukset hyvin!

  Kyntesikin on kyllä saanut pituutta kivasti ja lakkaus näyttää hyvältä, kiukuttelevasta lakasta huolimatta.

  Ihan mielenkiinnosta kysyn, toisin sanoen ei ole pakko vastata, mutta miten kyntesi/kätesi ovat nyt toenneet aiemmasta koettelemuksesta. Onko jäänyt mitään vaivoja? Esim. että kynnet liuskottuu enemmän, värjäytyneet, kasvavat erikoisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näköjään kestää :D Ihan itsekkin yllätyin. Kiitos vain paljon kehuista (: Ja vastauksena kysymykseen, ei kynsissä ole yhtään mitään vikaa! En ainakaan ole huomannut mitään erikoista. Allergiahan niihin vain iski, joten paranivat kun ärsyttävä tekijä oli poistettu. Onni onnettomuudessa (:

   Poista
  2. Tosi mukava kuulla, ettei mitään pitkäaikaisempia vaurioita syntynyt :)

   Poista
 2. Mahtava saalis kyllä :) Itse yritin aikoinaan korjauskynää, jopa OPIn versiota, mutta totesin siveltimen ja X-tran poistoaineen paremmaksi (ja halvemmaksi) vaihtoehdoksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Itsekkin kokeilin tuota sivellintä jossain välissä, mutta kynsilakanpoistoaine tuhosi siveltimen niin totaalisesti että totesin Mavalan kynän pitkäikäisemmäksi :D Pitkällä tähtäimellä uudet siveltimet olisivat varmasti tulleet kalliimmaksi!

   Poista
 3. Ihanat kynnet ja ostokset!

  Nuo beetlejuicet ovat kyllä upeita, itse(kin) olin reissussa etelässä (helsingissä) mutten löytänyt sieltä noita beetlejuiceja. Ehkä vielä joskus saan ne kokoelmaani.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: En itsekkään Helsingistä noita löytänyt vaikka yritinkin katsella. Vähän pienemmältä paikkakunnalta löytyi paremmin.

   Poista
 4. Kauanko sulla yleensä kestää tehä noita kynsiä? (: Noikin on kivat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hmm. Lakkojen poistossa ja kynsien teossa menee yleensä parisen tuntia, joskus enemmänkin (: Bloggauksesta tulee vielä puolisen tuntia lisää. Ei mitään pikahommaa siis :D

   Poista
 5. Ostitko siis nuo lakat Helsingistä vai mistä? (:

  VastaaPoista