tiistai 30. lokakuuta 2012

Säteilyvaara!

Yritin vähän Halloween-teemaa sivuten tehdä kynsilleni jonkinlaisia säteilymerkkejä, mutta valitettavasti tehtävä osoittautui vähän liian hankalaksi ilman kunnon nail art -lakkoja ): Nämä on siis tehty dotting toolin avulla ja jälki on sen vuoksi sotkuista ja tärisevän näköistä. Harmittaa kyllä ettei näistä niin hienoja tullut kuin ajattelin (: Peukalo on vähän hassun näköinen, sillä ehdin levittää siihen pimeässähohtavaa päälyslakkaa kunnes totesin että sen tekemä sumeus ei ehkä sovi tämäntyyppisten kynsien kanssa.Pohjalla tummanvihreää lakkaa, koristeena dotting toolilla tehdyt kuviot.

Emerald Black - nro 513

Emerald Black on ehdottomasti Beetlejuice-kokoelman tylsin kappale. Vaikuttaa ihan tavalliselta tummanvihreältä lakalta, itse asiassa onnistuinkin jo sekoittamaan tämän yhteen samankaltaiseen vihreään. Duochromeus tästä on kyllä kaukana. Emerald Black on kuitenkin laadultaan ollut tähän mennessä paras, liekkö peittävyytensä sitten tumman värinsä ansiota.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty polish
-models own, Emerald Black
-H&M, I'm not a Kiwi
-Flormar, 313
-Seche Vite
-dotting tool

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

PS. Näin jälkeenpäin katsottuna näistä tulee mieleen apilat

4 kommenttia:

  1. Kivat kynnet, mun mielestä toi sopii että noi on tommoiset röpöläiset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Ai niinkö? Minusta tälläisten vaaraa merkkaavien kynsien kuuluisi olla oikein kunnon terävät ja pelottavat :D

      Poista