sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kehystetyt

Ei nyt ihan mennyt putkeen tänään (: Näistä ei tullut yhtään niin kivat kuin päässäni. Näyttää vaan jotenkin tosi epäsiistiltä eikä tarrat sopineet yhtään tummalle pohjalle. Ehkä toteutan tälläisen manin vielä joskus uudelleen tästä sotkusta viisastuneena! Alun perin laitoin mattalakankin päälle mutta sekään ei sitten toiminut.Pohjalla tummanlilaa shimmerlakkaa, reunoilla vaaleampaa lilaa ja keskellä tarrat.

Black Velvet - nro 467

Tämä Mavalan lakka onkin ainoa Mavala jota en ole vielä esitellyt! Ostin tämän silloin kesän alussa sairasloman aikaan ja käytinkin terveessä kädessä, mutta en koristeltuna enkä blogissa. Black Velvet on tositositosi tumma violetti, melkein ihan musta. Violetti väri ei tule esiin kuin valossa kääntelemällä, eli lakka näyttää mustalta suurimman osan ajasta. Tosi hyvän laatuinen! Levittyy nätisti ja tästä saisi kyllä peittävän ihan yhdelläkin kerroksella. Värikin sopii paremmin näin syksyyn kuin silloin kesään.


Käytetyt tarvikkeet:

-Depend, 183 Beauty polish
-Mavala, 252 Black Velvet
-Delia No. 1, 24
-Seche Vite
-tarroja

Heitin vasta nyt Mavalan korjauskynäni pois! Olen kyllä käyttänyt sitä koko rahan edestä :D Hyvä kynä olikin, mutta Wild & Mildin vastaava odottelee jo vuoroaan. Toivottavasti sekin toimii yhtä hyvin, ellei paremminkin!

3 kommenttia:

 1. Heei, mullakin on black velvet kynsillä juurikin tänään;) Eikä nämä niiiin epäonnistuneet edes ole?!
  Mutta mahtavaa että kaikilla muillakaan ei aina onnistu:D musta kun tuntuu että mulla ei enää ikinä paitsi tooodella harvoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :D Yleinen Black Velvet -päivä! Joo ei näistä kyllä omasta mielestä tullut yhtään mitään mutta kiva jos sitä ei huomaa (: Minullekkin tulee kyllä epäonnistumisia aika usein. Tai ainakin käy niin että idea on hyvä mutta toteutus on huono. Sitten sitä vaan osaa nauttia onnistuneista kynsistä senkin edestä! (:

   Poista
 2. Sinulle on jotain minun blogissa :) http://kynsikko.blogspot.fi/

  VastaaPoista