tiistai 22. tammikuuta 2013

Voi apua -tyttöhörhelökynnet

Otsikko on aika kuvaava, voi apua! Nämä 3D-rusetit ovat ihan valtavia :D Piti ottaa äkkiä kuvat ennenkuin jokin niistä tipahtaa irti. Ei nämä kyllä kovin käytännölliset ole, varsinkin hiuksia pestessä tarttuvat aina erittäin ikävästi. Mutta onhan nämä nyt superihanat <3 Rakastan! Väriyhdistelmäkin on tosi kiva, ei aina kultaa/hopeaa tai mustaa/valkoista perinteisen punaisen lakan pariksi. Näköjään tuli vähän huonosti siistittyä kynsinauhat, hyi minua.Pohjalla punaista jellylakkaa, koristeena 3D-rusetteja ja helmenpuolikkaita.

nimetön - nro 539

Tämä on toinen kosmetiikkajoulukalenterista tulleista lakoista. Aika turvallisella linjalla ovat menneet, nudea ja punaista :D Hyvälaatuinen punainen kyllä! Ei mikään ihmeellinen ja uniikki, kiekolla taitaakin näkyä toinen ihan melkein samanlainen lakka. Täydellinen punaisen sävy tämä on kaikesta huolimatta.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Nimetön
-Seche Vite
-3D-rusetteja
-helmenpuolikkaita
-strassikynä

Kylläpäs minulla on vaihteeksi vauhti päällä, postaus kahtena päivänä peräkkäin! :D Nämä kynnet oli kyllä ihan pakko postata ennen kuin jotain irtoaa. Kivaa loppuiltaa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Söpöjä rusetteja ,mut kyl noilla ois vaikee olla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa (: Näillä on vaikeaa tehdä mitään :D

   Poista
 2. ihanat! Hankalat "arkikäyttöön" mutta ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Totta, tämmöisiä pitäisi käyttää vain juhliin tai muihin spesiaalitilaisuuksiin ja ottaa äkkiä pois kotiinpäästessä :D

   Poista
 3. Ihanan epäkäytännölliset!!:p


  muista osallistua blogini kynsikilpailuun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Täytyypä katsella tuota osallistumista!

   Poista