perjantai 25. tammikuuta 2013

Tylsää ja sitten taas ei

Joskus löytyy vaan niin hienoja lakkoja, ettei keksi tai halua koristeluja ja tässä on nyt yksi sellainen. Duochromet ovat lähellä sydäntäni ja tyydyin laittamaan niitä sitten tuplasti! Ihan vähän kuitenkin timangejakin tuli laitettua. Hieman on nail artiksi tylsät, mutta lakat pitävät mielenkiintoa yllä.Pohjalla kultavihreää duochromelakkaa, koristeluina duochrome-vinoranskis ja suorakulmiostrasseja.

KoneHelsinki DC02

Tämä lakka on superihana <3 Kaunis, patinoituneen kullan näköinen, hohtaa välillä vihertävänä. Flormarin hinta-laatusuhde vaan on jotain superia (: Ei tätäkään ihan heti uskoisi kahden ja puolen euron lakaksi. Tulee vähän mieleen vuosi tai pari sitten supersuosittu Chanelin Peridot. En ko. lakkaa omista joten dupeksi en uskalla sanoa, mutta kuvista päätellen hyvin samankaltainen! Jos tuo klassikko kokoelmista puuttuu, niin ehkä tässä on sitten köyhän naisen versio.Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-KoneHelsinki, Duochrome, DC02
-models own, Golden Green
-Depend, 182 All-round polish (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

Kivaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle! (:

2 kommenttia:

  1. Jos ei valaistus tee tepposia ni Peridot on vaaleamman kultainen eikä noin keltainen eikä Peridotissa ole punaista/kuparia niinkuin tässä näyttäis olevan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa ettei kuva ihan vastaa todellisuutta tämän lakan kanssa (: Kynsillä ei ole tosiaankaan noin tumma vaan melko vaalea kuten juuri Peridot. Ilmeisesti en ole ainakaan vielä kovin hyvä värien kuvaaja :D

      Poista