sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Skyfallia minullakin!

O.P.I:n uusimman James Bondin kunniaksi lanseeraama Skyfall-kokoelma ilmestyi jo syksyllä, mutta tapani mukaan minä tulen vähän jälkijunassa ja pääsin siihen tutustumaan vasta nyt. Anoppi toi nimittäin etelänreissulta tuliaisiksi ihanan glitterunelman, The Living Daylight:n. Oli kuulemma ollut ihan minun värinen! Minulla on todella vähän näitä "parempia" lakkoja (China Glaze, O.P.I, Essie, Color Club jne jne) niiden kovan hinnan takia, joten kun semmoisen käsiini saan olen kyllä enemmän kuin innoissani. Niimpä päätin kunnioittaa tätäkin yksilöä laittamalla sen lakkaukseni pääosaan, ihan ilman muuta tilpehööriä. Hyvin toimii!Pohjalla nudea helmiäislakkaa, koristeena turkoosit ranskiskärjet ja heksaglitterlakkaa.

Nimetön -. nro 544

Pohjalakkana oli joulun alla kosmetiikkajoulukalenteristani saama nimetön ja merkitön lakka. Allergiaepisodini jälkeen olen tullut niin pelkuriksi lakkojen suhteen, että siinä missä ennen kokeilin ihan kaikkia mahdollisia merkkejä, nykyään vähän pelottaa aina tuntemattomien tapausten suhteen. Noh, ilman reaktioita tästä lakasta kyllä selvisin. On muuten minun ihonsävyyni sopiva täydellinen nude! Olin kyllä suorastaan onnessani kun tätä kynsille ladoin. "My nails but better" (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-nimetön nudelakka
-Lumene, Quick & Chic, Sininen laguuni
-O.P.I, The Living Daylights
-Seche Vite

Kivaa sunnuntai-iltaa sinne lukijoille! (:

3 kommenttia:

 1. Nätit kynnet! :)
  Haaste sinulle: http://alcoolise.blogspot.fi/2013/01/11-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Mä himoitsen tota OPI:n glitterlakkaa, mutta en oo malttanut ostaa :) Molemmat kultaiset kynsilakat kyllä hankein Bond-kokoelmasta. Toimiiko toi Rimmelin base & top coat oikeesti myös päällyslakkana vai kuivuuko tosi hitaasti? Vai ootko ees kokeillut, kun sulla on kuitenkin Seche :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tämä glitter, mutta poistaminen ihan täyttä tuskaa! :D En ole Rimmeliä kokeillut päälyslakkana, mutta vähän skeptisesti suhtaudun. Minulle kun aluslakaksi auttaa ihan mikä tahansa kirkas lakka, mutta päälyslakalta vaadin vähän enemmän. Nämä monitoimituotteet tuppaavat olemaan vähän niin ja näin, kun eivät keskity mihinkään tiettyyn toimintoon ja siksi suosittelisin ainakin itse ihan oikeaa päälyslakkaa (:

   Poista