torstai 24. tammikuuta 2013

Yhteistyökumppani: Kynsikauppa.com

Tänään illalla tuonne sivupalkkiin ilmestyikin jotain ihan uutta, nimittäin blogini ensimmäinen ihka oikea yhteistyökumppani, Kynsikauppa.com. Odotan jännityksellä, mitä tämä yhteistyö oikein tuo tullessaan!
Kynsikauppa.com ei ole minulle ennestään tuttu, mutta valikoimaa katseltuani näyttää siltä, että kaikki kynsiharrastajalle tarpeellinen löytyy ja vieläpä suhteellisen edullisin hinnoin. Sivuston ulkoasu, mikä henkilökohtaisesti on minulle ostajana tärkeää, on siisti ja asiallinen. Kauppa on uudistunut hiljattain ja valikoima laajenee jatkuvasti. Maksuvaihtoehtoja ja toimitustapojakin näyttää olevan runsaasti, joten kaikille löytyy varmasti omansa. Mitään en ole itse vielä tilannut joten tilaamisesta en uskalla sanoa mitään, mutta näin ensitutustumisella oikein hyvältä näyttää!

Blogissa yhteistyö tulee näkymään tuossa mainoslinkissä sekä satunnaisissa tuoteesittelyissä/arvosteluissa. Tuosta linkistä en mitään provikoita saa, joten ei tarvitse semmoisista huolehtia :D Arvosteluissa aion pitää rehellisen linjan, jotta te lukijatkin hyötyisitte yhteistyöstä mahdollisimman paljon.

Toivotan siis Kynsikauppa.comin lämpimästi tervetulleeksi Inen Lakkaleikkeihin! (:

4 kommenttia:

 1. Onnea hirmuisesti ekasta yhteistyö mahdollisuudesta! :)

  VastaaPoista
 2. Mie just viimeviikolla tilasin pienen paketin täältä :) Tällä viikolla paketti sit tipahti luukusta, olen tyytyväinen ja voin suositella :)
  P.s. Puhuppa meille lukijoille sieltä joku huippu tarjous! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kuulla että homma toimii! (: Haha, täytyy tässä katsella miten yhteistyö lähtee käyntiin! Ehdottomasti laitan kuitenkin mieleen tämän ;)

   Poista