torstai 4. huhtikuuta 2013

Minä onnistuin!

Jotkut ehkä muistavat että minulla oli jokin aika sitten hieman vaikeuksia magneettilakkojen kanssa :D Mutta katsokaapa nyt! Eikös olekkin hienot? Tämä Flormarin magneettilakka on ihan mahtavaa tavaraa ja jopa tämmöinen tumpelo onnistui tekemään upeat magnetisoidut kynnet. Olen niin iloinen! Oikea käsi onnistui vielä paremmin. Ajattelinkin huomenna käydä vielä paikallisella Tokmannilla katselemassa josko näitä olisi vielä lisää...



Tämän väri ei ehkä ole ihan ominta minua, kun en niin paljon synkistä väreistä tykkää. Kimalteleva hopeanharmaa on kuitenkin aika tyylikäs valinta. Lakka ei ole kauhean paksua ja levittyy nätisti ja helposti. Magneetti on ihan loistava! Se on kaareva ja siinä on pieni väkänen joka kohottaa sen kynnestä, aivan mahtava minun kynsilleni. Kuvio tulee nopeasti ja helposti. Kyllä tämä on vaan hyvää kamaa (: Ainoa miinus siitä, että lakkaa tulee sutiin ihan liikaa ja onnistuin tiputtamaan jo pari tippaa pöydällekkin. Huolella täytyy niistää.


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-Flormar, Magnetic twist, MG01
-Seche Vite

Kumpa saisin vielä loputkin värit, magneettilakat on nimittäin tosi kivoja kun tämän oppii! Taidan vaan olla vähän buumista myöhässä :D Ei se mitään.

4 kommenttia: