perjantai 12. huhtikuuta 2013

Omppupomput

Älkää kysykö mistä inspiraatio näihin tuli :D Teki vaan mieli käyttää omppuja! Wet n Wildin Kaleidoscope vetää viimeisiään, pitäisiköhän se nyt käyttää pakolla loppuun. On se vaan aina juhlan paikka kun saa lakan loppuunkulutettua!



Pohjalla lilaa metallinhohtoista lakkaa ja isohileistä glitterlakkaa, koristeena omppufimoja.

Avalon

En oikein tiedä miten kutsuisin tämän lakan koostumusta. Se on selkeästi metallinhohtoinen, muttei kuitenkaan metallilakka. Jännä, hohtava ja kuten näette, aivan upea lila väri. Voin uskoa että tällä herättää huomiota! Olen aivan ihastunut a-englannin laatuun. Harmi vaan että lakkalähetykset Britanniasta on nyt vähän jäissä ja näitä ihanuuksia ei siis oikein saa. Tahtoisin lisää!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-a-england, Avalon
-Wet n Wild, Wild Shine, Kaleidoscope
-Mavala, 43 Incolore
-Seche Vite
-fimoja


Olen jo niiiin monta kertaa unohtanut postata uudet ostokset! Nämä siis taannoiselta Tokmanninreissultani. Flormarin magneettilakat 1e/kpl, suurin osa jäljellejääneistä sävyistä oli tuota vihreää. Onneksi löysin vielä yhden kappaleen tuota ällökultaistakin. Wild & Mildin Diamondlakat olivat kaksi euroa kappale ja satunnainen Mavala löytyi eurolla. Ihan hyvä saalis!

Olen valitettavasti joutunut laittamaan joksikin aikaa kommentteihin sanavahvistuksen päälle. Blogini on ilmeisesti päätynyt jonkun spammibotin uhriksi, sillä anonyymejä spämmikommentteja tulee päivittäin jopa kymmeniä. Kommentit eivät onneksi blogiin tule näkyviin, mutta itse saan sähköposti-ilmoituksia jatkuvasti ja sekös ärsyttää. Mikään ei ole ihanampaa kuin herätä aamulla ja huomata postilaatikossa olevan 20 sähköpostiviestiä, kaikki anonyymejä spämmikommentteja. Jes. Katsotaan nyt miten kauan joudun tuota vahvistusta tuolla pitämään että jättävät blogin rauhaan. Otan sen kyllä pois heti kun vaan voin!

Edit. Kuvat ei ilmeisesti näy nyt sitten ollenkaan. Lueskelin että jollain muillakin blogeilla on ollut samaa ongelmaa jo monta päivää. Käyttääkö joku muu Imguria? Olisi hauska tietää kenen päässä tämä ongelma nyt on. Itseni olen laskenut jo pois kun kerran muillakin on samaa vikaa, voisiko olla ehkä Bloggerissa sitten? Ääh. Mitäs tässä nyt sitten tekisi... Ei auta kuin odotella ja katsoa korjaako tätä kukaan.

8 kommenttia:

  1. kuvat ei näy mulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ilmoituksesta! Tässä on tosiaan jotain häikkää. Itselläni näkyy kaikki kuvat mutta kenelläkään muulla näköjään ei. Tosi outoa. Yritän korjata asiaa >: Voi myös olla Imgurin päässä ongelma, mutta katsellaan.

      Poista
  2. Mulla ei eilen näkynyt nämä sun kuvat, mutta tänään näkyi. Itsellä kuulemma oli samaa ongelmaa, joillakin ei näkynyt mun kuvat, kun taas itsellä tietysti näkyi. Hetken päästä tilanne oli jo korjaantunut :D Outoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosiaan (: Eilen ei näkynyt mutta tänään näkyy. Jännä juttu! Itselläni näkyi kans omat kuvat ihan hyvin. Outoa tosiaan. Käytätkö muuten Imguria tai jotain muuta vastaavaa vai Bloggerin omaa albumia? Olisi tosiaan kiva tietää mistä nämä ongelmat johtuu >: Vähän ikävää on pitää kynsiblogia ilman kuvia... :D

      Poista
  3. A - Englandeja voi ostaa Adeninalta. Toki niissä on sitten Suomihinnat. Postitus on kyllä nopeaa, kun seuraavana päivänä jo kolahtaa luukusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta (: Täytyy harkita tätä kanavaa jos oikein kova lakkahimo iskee. Suomihinnat on vaan aina vähän buu :D

      Poista
  4. En tiiä, että onko vielä joku ihan eri juttu näiden kuvien kanssa, mutta miulla ei oo näkyny varmaan moneen kuukauteen kuvat sun blogissa. Osan kuvista aukasee(ehkä 1/3osa) ja muissa vaan näkyy pinkki ruutu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan hitto >: Tätä ongelmaa on joissain blogeissa ollut, osalla pitempään ja osalla vähemmän aikaa. En yhtään osaa sanoa mistä johtuu enkä itse pysty asiaan oikein vaikuttamaankaan ): Joillakin seuraamillanikin blogeilla on kuvaongelmia ollut tyyliin pari viikkoa mutta että kuukausia... Voi itku. En oikein osaa sanoa muuta kuin että täytyy varmaan vaan odotella ja katsoa korjaako tätä ongelmaa kukaan ):

      Poista