lauantai 6. huhtikuuta 2013

Strassit ovat tytön parhaita ystäviä

En nyt oikein tiedä mitä mieltä näistä kynsistä olisin, mutta kimaltaapahan ainakin. Pää löi kyllä ihan tyhjää koristeluiden kanssa. Menköön.



Pohjalla lilaa cremelakkaa, koristeena strasseja ja heksaglitterranskikset

True Friends for Life

Tämä oli ensimmäinen testailuni We Care Iconin lakkojen kanssa ja empä kyllä vakuuttunut. Levittäminen oli tuskallista kaljuuntuvien kohtien ja liian pienen siveltimen takia, jolloin lakkaa sai ottaa koko ajan lisää. Koostumus oli myöskin melko outo, jotain jellyn ja cremen väliltä. Lisäksi lakka tummuu kuivuessaan ja on siis vähän eri värinen kuin pullossa. Ei sillä että se minua haittaisi, mutta jotakuta muuta ehkä. Ainoa hyvä puoli on supernopea kuivuminen!


Käytetyt tarvikkeet:

-Rimmel, 5in1
-We Care Icon, 37 True Friends for Life
-Yssy, 45
-Mavala, 43 Incolore (strassien kiinnitykseen)
-Seche Vite
-strasseja
-strassikynä

Oikein kivaa viikonlopunjatkoa kaikille (: Ihanaa kun on niin aurinkoinen ilmakin!

4 kommenttia:

  1. Yksinkertaisen tyylikkäät! :)

    VastaaPoista
  2. vähän ihanat! yksinkertaiset, mutta tosi nätit! itse en violetista kauheesti tykkää, mutta nää vois tehä ittellenikin:) mutta jos voin kysyä, niin mitä sillä starssikynällä tehään? -tietämätön-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti (: Tämän lakan väri menee tosiaan melko paljon siniseen joten silläkin perusteella tämä voisi kelvata sellaiselle, joka ei lilasta tykkää. Tottakai saa kysyä! Strassikynä on sellainen tavallisen puuvärikynän näköinen kynä jossa on pehmeä kärki, johon strassit tarttuu. Tällä kynällä siis noukitaan strasseja esim. pöydältä ja asetetaan kynnelle. Tosi kätevä (:

      Poista