torstai 9. toukokuuta 2013

Ihanaa kimallusta ja valtavat kukkaset

Vaihteeksi sitten vähän keväisempää! Minä sitten niiiiin tykkään glitterlakoista, on ne vaan ihania kun kimaltaa. Punainen glitter yhdistetään monesti kyllä jouluun, mutta tässäpä todiste että ihan yhtä hyvin se sopii myös kevät/kesäkaudelle. Näistä tuli kyllä suorastaan mahtavat, hyvä kun saan silmäni irti :D Huomatkaa valtavat auringonkukkakoristeet! Vaikka eipä noita nyt kaiketi voi olla huomaamatta...CC133

Vaikka punainen glitterlakka on ajatuksena ja lopputuloksena kynnellä aivan ihana, en voi sanoa ihastuneeni juuri tähän kyseiseen lakkaan. Suti oli todella löysä ja lepatti sinne tänne eikä lakkaa todellakaan saanut tasaisesti. Monissa kynsissä onkin kaljuja läikkiä, vaikkei niitä onneksi kuvissa taida näkyä :D En tiedä onko kumpikaan noista Trindin ominaispiirre, mutta näin ensikokeilulla en todellakaan voi kehua.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Trind, Caring Colour, CC133
-Mavala, 43 Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-3D-kukkia
-fimoja
-tarroja

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Pitkästä aikaa taitaa myös olla päälys- ja aluslakkaongelmia. Myös edellisissä kynsissä käyttämäni Mavalan lakka lohkeili todella nopeasti kynsistä pois ja aloin epäillä, josko syy olisi tuossa aluslakkana käyttämässäni Deliassa o: Jos se ei siis sovellukkaan aluslakaksi. Täytyy seurailla tilannetta.

Myöskin Seche Vite alkaa olla melko tahmaista tavaraa ja sitähän ei siis enää Joensuusta saa. Äiti tuo toivottavasti lisää kotipuolesta kuun lopussa, mutta sitä ennen täytyy keksiä jokin korvike. Mavalan pikakuivattajaa olen joskus ostanut ja Sally Hansenin Insta-Dritä (saako tätä enää edes kaupoista?), mutta olen käyttänyt Secheä niin kauan että olen ihan pihalla nykyisestä markettitarjonnasta :D Kuulisin siis mielelläni mikäli teillä on vinkata jotain suht edullista, marketeista saatavaa, hyvää (pieni itsestäänselvyys...) pikakuivattajaa! Myös Sokokselta löytyvät kelpaavat. Nettikaupoistakaan en viitsisi ruveta tilailemaan yhden päälyslakan takia. Jään odottelemaan! (:

4 kommenttia:

 1. Mavalalla on hyvä pikakuivattaja, tosin koko merkki jakaa mielipiteet vahvasti. Itse en pidä merkin värilakoista, mutta pikakuivattaja on huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä olen varmaan käyttänytkin, joku Minute quick-finish tais olla nimeltään. Pullo ois kyllä sopivan pieni väliaikaiseksi ratkaisuksi (:

   Poista
 2. Ihana tuo auringonkukka!
  miten sun kynnet on kasvanut.. Laitatko vielä joskus ennen ja jälkeen kuvat esille, niin huomais eron ihan kunnolla:)

  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Siis meinaatko kasvaneet siitä allergian jälkeisestä vai jostain tietystä pisteestä? Mutta tottakai kuvan voin laittaa! :D

   Poista