tiistai 21. toukokuuta 2013

Kesäkynnet

Ihan varma kesän merkki on kyllä korallin värinen lakka ja kukkaiset kynsitarrat! :D Tuli vähän tehtyä helppo mani, mutta olen tykännyt. Näissä on ihana kesäinen fiilis kun katselee.Rosy Pink

Tähän Diorin lakkaan olen lievästi sanottuna melko pettynyt. Kuivumisaika oli suorastaan laittoman pitkä ja ehdin tuikkailla sormeni ties mihin -> lakka rutussa tai kolhuilla. Plääh! Voin vaan arvata miten paljon ketuttaisi jos olisin ostanut tämän ihan täydellä hinnallaan jostain. Värisävy ihana, sain tosi siistiä jälkeä (kynsinauhoja ei ole siistitty yhtään!) mutta jos lakkaus on pilalla puolessa minuutissa niin eihän hommasta mitään tule.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Christian Dior, Rosy Pink
-Mavala, Minutye Quick-finish
-tarroja

*Saatu blogiyhteistyön kautta


Lopuksi vielä pari kirppislöytöä! Taas vanhempi Diorin lakka (Fictional Rose) ja Goshin Primrose, molemmat taisi maksaa kaksi euroa kappale.

Kivaa tiistai-iltaa kaikille! (:

8 kommenttia:

 1. IHANAN VÄRISET!!!!!! :) <3 love it

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Omasta mielestäkin ihan täydellinen kesäväri <3

   Poista
 2. Mikä lakka on toi kullanhohtonen vanha roosa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pretty Womanin PW27 (: Pieniä halpislakkoja joita myytiin Seppälöissä jokin aika sitten. En ole varma myydäänkö enää.

   Poista
  2. Ok. Kiitti tiedosta:) Mietin ku ite omistan melkein duben tuosta lakasta, niin oli pakko tarkistaa oliko kyseessä sama sävy:D
   -popsu

   Poista