torstai 23. toukokuuta 2013

Siniset ruusut

Henkilökohtaisesti en hirveästi kukista perusta, mutta jos pakko olisi joku lempirehu valita, niin kaipa se sitten olisi sininen ruusu :D Tosi luonnollinen kasvi siis. Olen käynyt tosi laiskaksi kynsien kanssa näin töiden aikana, mutta kivat nämä minusta on, vaikkakin helpot ja yksinkertaiset. Huomasin muuten, että Mavalan pikakuivattaja sottaa leimoja enemmän kuin Seche Vite. Höh.Primrose

Primrosen väri on minulle edelleen vähän arvoitus. Toisaalta se on kylmä vaaleanpunainen, toisaalta taas vaalea violetti. En vaan osaa päättää! Yleensä kirppislakoista ymmärtää heti, miksi se on hylätty: ei peitä, kuivuu huonosti, on jähmeää jne jne. Primrosen kohdalla en ymmärrä yhtään! Tämähän on niin kiva ja hyvälaatuinen lakka. Tosi söpö helmiäinen hennolla kullanhohteella vieläpä. Noh, minun onnihan se vaan on jos joku tahtoo aarteistaan luopua (:


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Gosh, Primrose
-Konad, sininen ja vihreä erikoislakka
-Mavala, Minute Quick-finish
-kuviot Konadin laatasta m25

Kivaa ja aurinkoista loppuviikkoa sinne teille! (:

2 kommenttia:

  1. Mä aina laitan leimat päällyslakan päälle :D Ei suttaa! Mut joo kyllä ne pitäs oikeesti laittaa sinne alle mut en oo huomannu pysyvyydessä itellä eroja joten helpompi niin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D Tätä keinoa en ookkaan kokeillut! Hitsi vie, pitää melkein testata (: Kuulostaa elämää helpottavalta.

      Poista