sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Raksit

Vaihteeksi sitten taas onnistuneita kynsiä. Strassit kyllä loppui kesken, joten toisessa kädessä kuviot jäi vähän vajaiksi :D Aika peruskiva mani, vaikkei raksit ihan luotisuoria olekkaan.Long Island

Tämä oli sitten helpotukseksi jo viimeinen Diamond. Ihan ihme lakka, ekalla kerroksella tuntui ettei tämä todellakaan tule peittämään helposti mutta kas kummaa, kakkoskerros peittikin sitten ihan kokonaan. Lakka on siis tosi ohutta ja peittävää, jos siinä nyt on mitään järkeä. Väri on yllättävän punainen, ei sellainen haalea 'vaalea punainen' vaan ihan kunnolla punainen :D Kimallus tuo onneksi vähän mielenkiintoa.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Wild&Mild, Diamond, Long Island
-Mavala, 43 Incolore (koristeiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-isoja helmenpuolikkaita
-strasseja
-strassikynä

*Saatu blogiyhteistyön kautta


Löysin kirppikseltä Diorin korallilakan! En yhtään tiedä onko tämä aito vai vaan tosi vanha, mutta en raaskinut jättää sitä sinnekkään kolmella eurolla (: Sävy on Rosy Pink ja melkein täysi pullo. Kiva kevätväri!

PS. Kommenttien sanavahvistus on valitettavasti tullut jäädäkseen ): Otin sen pois hetkeksi ja sain heti kaksi spämmikommenttia. Toinen vaihtoehto olisi estää anonyymit kommentit, mutta sekään ei tunnu kivalta. En itsekkään tuosta sanavahvistuksesta tykkää, mutta olosuhteet nyt on tälläiset. Kirotut spämmibotit!

4 kommenttia:

 1. kiva löytö toi dior lakka =)omistan myös yhden jonka joskus kirpparilta löysin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä ihan mahtava löytö :D Harvemmin noita 'vähän parempia' löytyy kirpparilta, varsinkaan näin halvalla.

   Poista
 2. Vautsi, tosi mahtavat:) hurjasti oot jaksanu väkertää strassien kanssa!

  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Kyllähän siinä kieltämättä hetken aikaa meni!

   Poista