torstai 30. toukokuuta 2013

Tropiikki

Onnistuin kerrankin jossakin viritelmässä :D Kokeilin nimittäin saisinko vähän trooppista tunnelmaa keltaisella liukuvärillä sekä neonpunaisella ja sinisellä raidoituksella. Kyllähän se onnistui! Mielestäni tästä saa ihan hyvin käsityksen jostain viidakosta. Kai. Lintujen paikkaa olisi voinut vähän miettiä vielä, mutta kivat kynnet joka tapauksessa.


Paradise Green

Paradise Green ei ehkä näytä mitenkään paksulta pullossa, mutta kyllä se vaan peittää! Kaksi kerrosta oli ihan tarpeeksi. Väri on tuollainen suht tumma vedenvihreä creme, ihanan kirkas kesäväri! Olen nyt päässyt vähän tarkempien sutien makuun ja totean, etten nyt sitten kyllä yhtään tykkää noista ihan ylileveistä ja liian pulleista siveltimistä, kun niillä saa vain sormet sotkuun. Pitkään olen leveitä rakastanut mutta nyt riitti, ei enää :D


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Isadora, Wonder Nail, Paradise Green
-Lumene, Natural Code, Get Color
-Golden Rose, Nail Art, 103 ja 126
-Mavala, Incolore (fimojen kiinnitykseen)
-Mavala, Minute Quick-finish
-fimoja

*Saatu blogiyhteistyön kautta


On päässyt unohtumaan tuo ostosten esittely :D Sekä Grace Green että Paradise Green olivat viime viikonlopun kirppisostoja, Color Clubin cracklelakka löytyi samalla reissulla. Tokmannilta sen sijaan löysin tuon KoneHelsingin duochromen ja Rimmelin ihanan neonkorallin (: Ja tietysti vihdoinkin sitä Seche Viteä. Jee!

Kivaa loppuviikkoa lukijoille!

2 kommenttia: