lauantai 1. kesäkuuta 2013

Cracklekatastrofi

En tykkää Color Clubin crackleista. Nyt kun tämä julistus on poissa tieltä, voidaankin sitten miettiä että miksi. Ensinäkin, tuolla pohjalla kuuluisi olla neonoranssia lakkaa, ei suinkaan mitään haalistunutta läikikästä, jotenkin etäisesti oranssia muistuttavaa väriä. Toisekseen, tämä ei oikein halkeile kunnolla, kuten näkyy. Lakkaa ei ole mitenkään paksu kerros, mutta silti halkeilu jäi todella vähäiseksi. En tiedä onko se sitten homman idea, mutta itse en ainakaan siitä tykkää. Plääh siis tälle! Piti olla iloisen kesäinen neoncracklemani, tulikin ketutuksen multihuipennus :DOrange Your Life

Sääli ettei tämä ihana neonoranssi/koralli päässyt nyt näissä kynsissä oikein oikeuksiinsa. Upea kesäväri! Laitoin pohjalle tietysti valkoista lakkaa saadakseni neonvärin oikein kunnolla esille. Tätä ei kyllä kannata edes yrittää ähertää kynsille ilman valkoista pohjaa, sillä ei tämä mitään peitä ja värikin jää aika haaleaksi sitten. Päälyslakka on myös aika ehdoton, koska neoneille tyypilliseen tapaan Orange your life kuivuu satiiniksi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101 *
-Nivea, Calcium Power Gloss, Star Gloss
-Rimmel, I <3 Lasting Finish, Orange Your Life
-Color Club, Splitting Image
-Mavala, Minute Quick-finish

*Saatu blogiyhteistyön kautta

Sain tässä pari päivää sitten uuden näppäimistön <3 Mekaanisen ja pinkin! On kuulkaa yhtä juhlaa kirjoitella tällä blogipostauksia (: Aurinkoista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. tosi huonosti näytti halkeavan harmi ,ite en omista yhtään halkeilevaa color clubilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on huonoa ): Ehkä parempi vaan jos et omista, säästyypähän nekin rahat. Esim Flormarin cracklet on tosi paljon parempia!

   Poista
 2. Oho, itselläni CC craclet ovat toimineet erinomaisesti :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa o: Onko sinullakin tämä sininen? Jos tuo sininen crackle on huono tai sitten mulla on vaan maanantaikappale. Ehkä mä nyt uskaltaudun ostamaan vielä toisenkin testikappaleen jos vastaan vielä tulee (:

   Poista