keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Trooppista minttua

Ostin eilen tämän IHANAN vaaleanvihreän lakan Yves Rocherilta (: Ihan täydellisen upea kesälakka! Lakan nimenä on Menthe Tropicale, eli kaiketi trooppinen minttu. Jäin vaan ihmettelemään että mikähän tässä on sitten sitä minttua... Laitoin sitten silkasta kokeilun ilosta tälläiset jännemmät mintturanskikset. Kyllä muuten toimii! Niin hulppeat kesäkynnet ettei tosikaan. Olen ihan ihastunut. Sain muuten Cesarsshopista korvaavaksi tuotteeksi sen pilallemenneen tuoksulakan tilalle tuon vihreän Parallel Universen, joka tuoksuu siis Burberryn Britille. Laitoin sitä piristykseksi noihin kynsiin, joissa ei ole helmiä.Menthe Tropicale

Menthe Tropicale on siis kaiketi jokin Retropical-kesäkokoelmaan kuuluva lakka. Väri on superpirteä keltaiseen menevä vaaleanvihreä frost, joka vaan jotenkin näyttää erityisen hyvältä. En tiedä mikä sen tekee, mutta tässä lakassa vaan on sitä jotain (: Pienellä siveltimellä sutiminen ei ehkä ole kaikkein kivointa hommaa, mutta kyllä sen kestää jos palkkiona on tälläiset kynnet. Vaatii kyllä varmaankin kolmisen kerrosta täyteen peittävyyteen, minulla näissä vaan kaksi.


Käytetyt tarvikkeet:

-Delia Fashion, Active Calcium, 101
-Yves Rocher, Menthe Tropicale
-Hello Kitty by H&M, Turqouise
-Mavala, Incolore (helmenpuolikkaiden kiinnitykseen)
-Seche Vite
-Color Club, Parallel Universe
-helmenpuolikkaita
-strassikynä

Plääh, täällä on taas pilvistä ja ankeaa vaikka olisi niin pirteä kesäfiilis kynsissä. Tulisi nyt vaan se aurinko esiin!

4 kommenttia:

 1. Onpas kivat!
  Tykkään sun blogista tosi paljon ku sä pystyt näyttämään että ei tartte olla käytössä aina jotain OPIa ja CGtä vaan voi olla myös jotain edullisempiakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Tosi kiva kuulla. Kyllä ehottomasti edullisistakin tuotteista löytyy paljon helmiä! En maksa yhdestäkään kynsilakasta yli 2,50 ja silti löytyy kaikkea kivaa (:

   Poista
 2. Onpa kivat kynnet! Itse vierastan kauheesti vihreää, ei ehkä omille kynsille tule tällaisia, mutta silti kiva katsoa kuka uskaltaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Minulle kaikki värit on niin helppoja pitää ettei tule itse ajateltua näiden räväkkyyttä. Onhan se kyllä niin että tämä väri on aika huomiota herättävä (:

   Poista